Apartman MilatićHvar Jelsa - Otoci

cijena od € 65 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Hvar Jelsa i regiji Otoci!
Opis objekta

Potpuno opremljen i novouređen apartman u veoma mirnom dijelu Jelse svega 5-6 minuta pješice od mora i rive, kao i od tržnice, banke, pošte, štandova, kafića i restorana. Uređen je u modernom stilu i vrlo udoban. Sastoji se od kuhinje sa stolom za blagovanje, velikim dnevnim boravkom, spavaće sobe s bračnim krevetom 180 x 200, spavaće sobe s dva kreveta 90 x 190 i kupaonice s tuš kadom. Kuhinja je potpuno opremljena sa aparatima kao što je perilica posuđa, mikser, štapni mikser, kuhalo za vodu, toster, aparat za kavu. Dnevni boravak je opremljen kaučom i ambilight SMART TV-om i sat tv. Ispred apartmana nalazi se velika terasa 35 m2 sa stolom za blagovanje i ležaljkama, okružena cvijećem prigodna za igranje djeci ili za kasnonoćno uživanje u hvarskim vinima...S obzirom na prostrano dvorište imate veliku privatnost. Sa sjeverne strane apartmana nalazi se balkon na koji se može izaći i iz velike spavaće sobe. Apartman se nalazi u prizemlju. Parking za više automobila.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Uplata akontacije na račun 30% ostatak pri dolasku. Vrijeme dolaska: 14:00 h po dogovoru i ranije Vrijeme odlaska: 10:00 h po dogovoru i kasnije Završno čišćenje uključeno u cijenu. Kućni ljubimci 7 € po danu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 700 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 700 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 500 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 200 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Marina: 600 m
  • Disco klub: 300 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Dodatna oprema i uređaju uključeni u cijenu: - internet, ambilight SMART TV, klima, sušilo za kosu, pegla, potpuno opremljena kuhinja (perilica posuđa, kuhalo za vodu, kuhinjski mikser, štapni mikser, toster, aparat za kavu), perilica rublja. - posteljina se mijenja 1 x tjedno, ručnici 3 x tjedno po potrebi i češće Mogućnost izleta gliserom sa skiperom, i prijevoza do obližnjih otoka, otočića i skrivenih uvalica. Cijena pristupačna.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Milatić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Rujan 2019
Sjajno

Patricia je vrlo ugodan domaćin. Dobili smo sve što nam treba. Stan je čist i uredan, na dobroj lokaciji, u neposrednoj blizini centra.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Ottawa, Sjedinjene Američke Države
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Milatić, Srpanj 2018
Lijep apartman u lijepom selu

Ostao smo ovdje 10 dana i bilo je izvrsno! Kratka šetnja do trgovina prehrambenim proizvodima, a također se može prošetati i na nekoliko plaža. Također je nekoliko minuta hoda od gradskog autobusnog stajališta. Domaćini su nas susreli na dolasku i dali su nam darove tijekom tjedna i bili su vrlo gostoljubivi. Kuhinja i pribor za kuhanje koji se isporučuju mogu biti bolji od bilo kojeg stana u kojem smo boravili. Preporučujemo ovo mjesto!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Patricija Milatić Oglašivač od 2011
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Imam 24 godine, volim putovati, upoznavati nove ljude i njihovu kulturu. Od malih imam kontakt sa gostima i veseli me svako ljeto, i svaki novi gost je jedno novo iskustvo iz kojeg možemo naučiti kako poboljšati svoju ponudu i gosta učiniti još zadovoljnijim.

Oglas Apartman Milatić je pregledan 40910 puta od 06.02.2015.