Apartmani Kuća MozaikaFažana - Istra

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Fažana i regiji Istra!
Opis objekta

Kuća je samostojeća udaljena 800 m od uređene plaže Puntižela - Hidrobaza na mirnom mjestu. Parcela je ograđena, s parkiralištem unutar ograde. Do plaže se može i pješice, laganog hoda oko 10 minuta, gdje se pruža pogled na Brijunsko otočje (park prirode). Bogata povijest i prekrasna priroda oduševiti će vas.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Gost pri rezervaciji plaća akontaciju u iznosu od 15% na bankovni račun vlasnika, a preostali dio u gotovini kod dolaska u apartman. U slučaju otkazivanja akontacija se ne vraća. Za boravak kraći od 3 noći, cijena se uvećava za 30%. Dolazak od 14 h do 21 h. Odlazak najkasnije do 10 h ujutro. . Kod dolaska pregleda se apartman s gostima, a prije odlaska radi se pregled stanja u apartmanu. Ukoliko je došlo do oštećenja, gost je dužan štetu nadoknaditi vlasniku.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 800 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Naziv našeg doma KUĆA MOZAIKA, govori o djelatnosti kojoj sam posvećena. Na zidovima visi veliki broj radova i nadam se gostima koji će to prepoznati i cijeniti. U sklopu kuće je i velika radionica koja pruža mogućnost upoznavanja s to drevnom tehnikom te po dogovoru održavanja radionica i instrukcija. Mozaik sam učila u Spilimbergu, a bezbroj radionica odradila u Centru za kulturu u Zagrebu u Vukovarskoj, na Krku u Sv. Dunatu u sklopu Čakavskog Sabora i Art studija iz Pule te Grada Mozaika Poreča. U Rimu 2006 g. dobivam nagradu za životno djelo za postignuća mozaikalne umjetnosti
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Kuća Mozaika
Sonja Milotic Sesto Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Slovenski, Ruski,
Više o domaćinu

Poštovani gosti biti će nam drago ugostiti vas u našim apartmanima te se nadamo da će te ugodno provesti vaš odmor.

Oglas Apartmani Kuća Mozaika je pregledan 14079 puta od 07.05.2019.