Apartman Terrarossa Fažana - Istra

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Fažana i regiji Istra!
Opis objekta

Dobrodošli dragi gosti! Naša i vaša kuća za odmor sastoji od 4 sunčana i prostrana apartmana. Svaki ima 2 sobe i 2 kupaonice, dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom i terasom. U dnevnom boravku je veliki kauč na razvlačenje za dodatne 1-2 osobe, sveukupno za 5-6 osoba. U prizemlju se nalazi velika opremljena terasa s bunarom, gdje je moguće jesti na otvorenom i koristiti za roštilj. Okućnica se sastoji od zelenog vrta i dijela gdje je moguće parkirati auto. Smještaj se nalazi u Valbandonu, mirnom kvartu 2km od plaže i 3km od Fažane, jedan od zadnjih slikovitih ribarskih mjestašca na ovom djelu mediterana. Market, banka, pošta i druge usluge su udaljene 2-3km. U okolici Valbandona i Fažane ima puno šljunčanih i stjenovitih plaža.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebno je platiti cijenu prve noći unaprijed na račun koji ćemo poslati malom. Postoji mogućnost plaćanja putem paypala, u tom slučaju morate nadoplatiti 3 % od ukupnog iznosa. Ostatak se plaća uz check in ili ako plaćate na račun ili paypal, 2 radna dana prije dolaska. U cijenu je uključeno sve (boravišna pristojba, posteljina, klima, wifi) osim čišćenja za koje se naplaćuje dodatnih 28€. check in od 14h check out do 10h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 2 km
  • Centar: 1 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Pošta: 3 km
  • Casino: 6 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Dragi gosti, osim najma smještaja, ako želite aktivni odmor, nudimo organizaciju raznih izleta kao na primjer izleti sa brodom na moru ili izleti prema nacionalnim parkovima, razne sportske aktivnosti kao sup ili kayak, posjeta vinarima i maslinarima, itd.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Terrarossa
Sonja Milisavljević Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Sunčani pozdrav s mora! Sunny regards from sunny seaside! Solari saluti dal mare!

Oglas Apartman Terrarossa je pregledan 11278 puta od 22.05.2019.