Apartmani D & KVodice - Šibenik i okolica

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Vodice i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Naši apartmani se nalaze u centru Vodica, 3 minute hoda do stare jezgre, te 7-8 minuta hoda do prve plaže. Jako lijepo uređeni klimatizirani apartmani smješteni u obiteljskoj kući u centru Vodica. Apartmani mogu primiti od 2 do 6 osoba, svaki apartman ima osigurano parkirno mjesto, te moguće korištenje grila (uz prethodnu najavu) u dvorištu. Neposredna blizina stare jezgre grada te blizina više trgovina (market u prizemlju)isključuje upotrebu automobila u ljetnim gužvama. Veseli domaćini uz piće dobrodošlice upoznat će Vas sa atraktivnim lokacijama i zanimljivim mnogobrojnim događanjima u Vodicama.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Klima nije uključena u cijenu. U koliko se odlučite svoj odmor provesti kod nas, potrebno je uplatiti rezervaciju po dogovoru. Plaćanje preostalog iznosa se vrši na dan dolaska. Idealno vrijeme dolaska je iza 12 sati, a vrijeme odlaska do 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 80 m
  • Trgovina: 10 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 100 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Banka: 70 m
  • Pošta: 100 m
  • Benzinska crpka: 300 m
  • Autobusni kolodvor: 100 m
  • Željeznički kolodvor: 13 km
  • Zračna luka: 60 km
  • Marina: 100 m
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 100 m
  • Casino: 300 m
  • Nacionalni park: 23 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani D & K
Komentari
Vrlo dobro 4/5
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Vodice, Hrvatska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u Apartmani D & K, Rujan 2017
Recenzija

Domaćin i apartman su vrh. Samo da je internet malo bolji,ali sve u svemu super . Definitivno dolazimo opet.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira,
Beč, Austrija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani D & K, Travanj 2018
Hvala!!

Jako ugodni i susretljivi domaćini, blizina centra te nepotrebno korištenje automobila - veliki plus!

Preporučujem za : Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Vodice , Hrvatska
Zadovoljavajuće (2/5) Boravio u Apartmani D & K, Kolovoz 2017
Lijep pozdrav!

Ovako, obrazložila bi svoju ocjenu koju sam odabrala. Prvi dan, domaćini su nas docekali sasvim solidno i lijepo, no prvi dan je odmah došlo do malih nesuglasica oko klime koja se dodatno trebala plaćati 7€ po danu, a u razgovoru s gazdaricom nije bilo rijeci oko toga. Što se tice dojmova oko apartmana, bili smo pomalo razocarani, apartman je dosta star, i nije kao sa slika, dosta stvari je bilo razmješteno, ili ih uopce nije bilo, urednost apartmana također. Apartman je procjenjen da vrijedi 100€ po danu, moje osobno mišljenje i dojam da iznad 60€ ne vrijedi. Isto tako, smirivanje i slanje poruka od strane gazdarice iako nismo uopce bucili nego smo u kasne sate lijepo pricali i razgovarali na terasi, tako da na žalost ne preporucam mlađim osobama koji su za izlaske i kucna druženja. Ne bi ostavila inace kometar, ali pošto je gazdarica osobno zatražila da ostavimo svoje mišljenje i komentare pa eto.

Preporučujem za : Starije osobe,
Odgovor domaćina
Lijep pozdrav :)

Poštovana,jako mi je žao što ste se tako osjećali,ali ajmo od početka. U razgovoru sa gazdaricom,jasno je naglašeno da se klima plaća posebno,i to iz razloga jer ima gostiju,koji NE žele klimu(vjerovali Vi to ili ne,zbog raznoraznih razloga),ali se očito nismo najbolje razumijeli,a na kraju balade dobili ste je BESPLATNO. Apartman kakav je bio u početku,nema apsolutno veze sa sadašnjim stanjem,iz razloga jer se svake godine trudimo nešto poboljšati,te omogućiti gostima što ugodniji boravak,što mogu potvrditi naši stalni gosti,koji dolaze redovno,a urednost neču niti komentirati,jer ste jedina gošća u proteklih 30 godina iznajmljivanja koja je imala prigovor na to. Idemo dalje.Ako smatrate da promjena boje zida,te okrenutost kreveta na drugu stranu,izgradnja galerije u sobi te niz ostalih poboljšanja koji smatrate nedostatkom---onda se slažem. Što se tiče poslane poruke koja glasi:POŠTOVANA,ZAMOLIO BIH VAS DA BUDETE MALO TIŠE.HVALA,,mislim da je sasvim normalno,upozoriti goste na to, ipak je bilo 2 SATA IZA PONOĆI,mogli ste samo ući u apartman zatvoriti NOVU PVC stolariu,upaliti BESPLATNU KLIMU i nitko Vas ne bio čuo,ako Vi ili bilo tko drugi smatrate drugačije onda na to nemam komentara. Na kraju samo da kažem da mi je jako žao što ste tako "napatili" u našem "starom" trosobnom apartmanu,od 100 m2,te NOVOM natkrivenom terasom. Srdačan pozdrav od Obitelji Španja

Prikaži sve komentare
Denis Španja Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani D & K je pregledan 35350 puta od 23.06.2015.