Apartman M & EVodice - Šibenik i okolica

cijena od € 80 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Vodice i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Naš M&E apartman nudi smještaj za 6 osoba u Vodicama, 1 km od marine ACI i 2,8 km od noćnog kluba Hacienda. Vrlo je moderan, završen najkvalitetnijim materijalima. Dnevni boravak i balkon gledaju na more, udaljeno oko 400 metara. Besplatni WiFi dostupan je u okviru objekta. Gostima su na raspolaganju dnevni boravak s kuhinjom, dvije dvokrevetne spavaće sobe, dvije kupaonice i prostrani balkon s pogledom. Oprema apartmana uključuje: Dnevni boravak - TV ravnog ekrana (tzv. Banana) s pristupom satelitskim kanalima - kutna garnitura s funkcijom spavanja - staklena vitrina - prigodni stol. Kuhinja - električna ploča za kuhanje - električna pećnica - kuhalo za vodu - toster (toster s malim roštiljem) - pribor za jelo, tanjuri, čaše, šalice, lonci, tave i sl. - stol + stolice Spavaće sobe - kreveti - ormari Kupatilo - sudoper s policom i ogledalom - bide - WC školjka - tuš kabina s tuš kadom - perilica rublja WC - WC školjka - umivaonik Na raspolaganju je besplatno privatno parkiralište za jedan automobil, a u blizini je i besplatan gradski park po potrebi.Zbog činjenice da su vlasnici stranci, kontaktirajte nas putem e-maila goha605@interia.pl. Stan ima hrvatsku nacionalnu službu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 800 m
  • Doktor: 900 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 900 m
  • Pošta: 700 m
  • Benzinska crpka: 700 m
  • Marina: 800 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Grad Vodice s dnevnim stanovništvom od nešto više od 6.000. stanovnici su jedno od najposjećenijih ljetovališta u Hrvatskoj. Grad se nalazi u sjevernoj Dalmaciji, u blizini Šibenika. Vodice su smještene u uvali s nekoliko prekrasnih otoka. U središtu odmarališta nalazi se luka za jahte, a tik uz nju - u oba smjera - dugačke i lijepe plaže blagog spuštanja na more. Grad nema posebno središte. Uz more postoji ulica oko koje se nastavlja život stanovnika i turista. Ulica također služi kao morski bulevar kojim turisti šetaju cijeli dan - posebno navečer. Uz morsku šetnicu i susjedne trgove postoje brojni restorani, konobe i barovi. Mnogi od njih imaju stolove postavljene na otvorenom. Tu su i butici i suvenirnice. Čitavo obalno područje u središtu grada zauzima prekrasna marina, a neki od brodova i jahti mogu se iznajmiti. S druge strane, drugi su čamci u vlasništvu imućnih ljudi koji svakodnevno žive u drugim dijelovima Europe, a u Hrvatsku dolaze samo za ljetovanje. Što se tiče cijena hrane, one su usporedive s cijenama u Poljskoj, pa čak i jeftinije. Najpopularniji supermarketi u gradu su: Plodine. Konzum, Lidl itd.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman M & E
Małgosia i Edmund Rybiccy Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Njemački, Poljski,
Oglas Apartman M & E je pregledan 10743 puta od 12.04.2021.