Apartmani NadaNin - Zadar i okolica

cijena od € 68 na noć
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani se nalaze na prvom katu nove samostalne obiteljske kuće u mirnoj ulici, s vlastitim parkingom i zelenom okolinom. Imaju klimu i WiFi. Kuća je udaljena 40 m od obale i plaže. APA1 - dvosobni apartman sadrži dvije odvojene spavaće sobe, kuhinju sa dnevnim boravkom, kupaonu sa WC-jem i perilicom i terasu od 22 m2. Jedna spavaća soba ima bračni krevet, a druga dva odvojena kreveta. U dnevnom boravku je kauč, komoda i TV. Iz svih prostorija apartmana pruža se pogled na more. U kuhinji je sve potrebno za kuhanje: posuđe, 4x indukcijsko kuhalo, mikrovalna pećnica, perilica suđa, grijač vode, hladnjak sa zamrzivačem. APA2 - jednosobni apartman sadrži jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom, kuhinju sa dnevnim boravkom, kupaonu sa wc-jem, perilicom i balkon s pogledom na more. U dnevnom boravku je kauč, ormar, komoda i TV. U kuhinji je sve potrebno za kuhanje: posuđe, 2x indukcijsko kuhalo, mikrovalna pećnica, grijač vode, hladnjak sa zamrzivačem.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Radujem se susretu s vama, želim vam ponuditi ugodan dom. Očekujem Vaš dolazak iza 14 sati na dogovoreni datum, a odlazak (nažalost) do 10 sati. Rezervaciju potvrdite uplatom 30% akontacije na račun, a ostatak prilikom preuzimanja apartmana. Apartman se iznajmljuje tijekom sezone (srpanj, kolovoz), u pravilu, od subote do subote.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 40 m
  • Plaža: 40 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 1.5 km
  • Banka: 50 m
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 6 km
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Željeznički kolodvor: 18 km
  • Zračna luka: 27 km
  • Marina: 60 m
  • Sportske aktivnosti: 500 m
  • Disco klub: 1.5 km
  • Casino: 4 km
  • Nacionalni park: 40 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U blizini apartmana nalazi se trgovina (50 m), tržnica (200 m), više restorana, pizzerija i barova. Ako ne želite kuhati, možete naručitii gotov obrok u kuću. Za zabavu mladih je vodeni park s igralištem (40 m), lunapark (300 m). Uz obalu je uređena šetnica sa štandovima, dječje igralište i rekreacijski kutak. Šetnica vodi u gustu borovu šumu s "divljim" plažoma koja također nudi brojne mogućnosti za rekreaciju i opuštanje (ronjenje, trčanje, vožnja bicikla, šetnje ili izležavanje u hladu borova...). Šire područe ima 34 km različitih plaža - pješčanih, šljunčanih, kamenitih, puno skrivenih uvala i hlada u borovoj šumi. Nin, koji je u blizini, poznat je kao antički grad s rimskim ostacima, ima i područja s ljekovitim blatomiprosorom za kiteboarding. Šire područje ima dobro održavane biciklističke staze. Iz našeg mjesta organiziraju se izleti u Nacionalni park Kornati, Telaščicu, Zrmanju, Paklenicu, kao i kraći izleti u okolinu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Nada
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Žilina , Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Rujan 2023
Kao kod kuće

Smještaj je bio fantastičan, osjećali smo se kao kod kuće, sve je mirisalo na novo, more je bilo na par koraka i svako jutro s terase je bio prekrasan pogled na njega, stvarno nam ništa nije nedostajalo. Čak smo produžili boravak. Domaćini - muž i žena, bili su susretljivi, gostoljubivi i voljni pomoći i razgovarati o svemu od prvog trenutka. Domaćin izvrsno kuha i peče, a domaćin je vrtlar u duši. Ovdje nam je bilo priraslo srcu i bit ćemo sretni ako se opet možemo vratiti i zagrliti ih. S poštovanjem, Vaši Darček, Lili i Pali Pozdrav Lora.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Ljubljana, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2023
Topla preporuka!

Apsolutni bingo! Jako dobro iskustvo. Vlasnici su vrlo gostoljubivi. Prava rijetkost. Oba stana su čista i vrlo visokog standarda. Preporuka svima koji traže miran i kvalitetan odmor. 10/10 od mene.

Preporučujem za :
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Lažiště, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Kolovoz 2023
Zadovoljstvo

Smještaj odgovara opisu, sve je kao novo, čisto Vlasnici su vrlo susretljivi, mogu pomoći oko svega Trgovine, mala tržnica i restorani nalaze se na pješačkoj udaljenosti

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Nada Zebec Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Njemački, Slovenski, Poljski,
Više o domaćinu

Poslije rada u prosvjeti, želim ostati aktivna umirovljenica. Uz iznajmljivanje apartmana bavim se i liječenjem bioenergijom. Volim more, volim ljude, volim druženja..

Oglas Apartmani Nada je pregledan 40395 puta od 21.06.2014.