Apartmani Maja VrsiNin - Zadar i okolica

cijena od € 30 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Mjesto Vrsi se smjestilo na istoimenom poluotočiću na krajnjem sjeverozapadnom dijelu sjeverne Dalmacije, oko 20-ak km udaljeno od Zadra i oko 5 km udaljeno od najstarijeg hrvatskog kraljevskog grada Nina. Vrsi krasi prekrasna obala duga oko 34 km, bogata prirodnim plažama i uvalama pogodnim za kupanje ili jednostavno za odmor u tišini daleko od urbanih središta. Tu su i 2 otočića Mišjak i Zečevo. Otočić Zečevo je posebno zanimljiv jer se za vrijeme oseke pretvara u poluotok, a plima ga učini otokom. Na tom otočiću se nalazi i crkvica Gospe od Zečeva kojoj vjernici hodočaste svake godine 5. svibnja i 5. kolovoza. Tko voli uživati u netaknutoj prirodi, prelijepim plažama, mirnom ambijentu bez mnogo gužve, ovo je jedna od idealnih turističkih destinacija. Unutar 3 km se nalaze slijedeće atraktivne plaže: pješčana plaža Jasenovo, jedinstvenog finog šljunka Duboka Draga, dominantno pjeskovita plaža ( s malo šljunka) Sv. Jakov i niz drugih, manjih plaža.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
*Na dan dolaska apartman vam stoji na raspolaganju od 14:00 sati. Molimo vas da napustite smještaj do 10.00 sati na dan odlaska. *Uz ključ apartmana dobivate i ključ ulaznih vrata i uvijek ste ih dužni zaključati. *Po dolasku u apartman domaćinu predajete osobnu ili putovnicu radi prijave Turističkom uredu. *Cijena korištenja apartmana za cijelo ugovoreno razdoblje naplaćuje se po dolasku. *Ako odlučite ranije napustiti dogovoreni boravak, dužni ste platiti cijelu rezervaciju boravka. *Posteljina i ručnici uključeni su u cijenu. *Pušenje nije dozvoljeno u apartmanu. *Kućne ljubimce možete uvesti u apartman samo uz dopuštenje domaćina. Kućni ljubimci nisu dopušteni bez prethodne najave u rezervaciji.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 600 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 600 m
  • Banka: 5 km
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 70 km
  • Autobusni kolodvor: 20 km
  • Željeznički kolodvor: 20 km
  • Zračna luka: 20 km
  • Marina: 20 km
  • Sportske aktivnosti: 5 km
  • Casino: 200 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Dok traje sezona (01. 07. - 01. 09. ) u mjestu postoje brojna mjesta za rekreaciju i zabavu; škola jahanja, najam brodica, kao i mogućnost najma jedrilice sa skiperom, vožnje jet-skijem, sofa te najam pedaline i supa. A za najmlađe aquapark koji će obožavati. Avanturistima je u Vrsima na raspolaganju unajmljivanje buggya i vožnja po brdskim stazama uz stručno vodstvo. Te vam je u centru na raspolaganju teren za mali nogomet i košarku.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Maja Vrsi
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Hosszúhetény, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2022
Savršen smještaj

Savršen smještaj za 4 osobe. Udoban smještaj za 2 odrasle osobe i 2-3 djece. Čistoća ljubaznost 10 zvjezdica. Samo se dobre stvari mogu reći. Simpatične drage vlasnice. Okućnica je velika, smještaj je blizu mora. tišina miran. Mogu samo preporučiti. Nadam se da možemo doći opet! Bok, Feri

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Razgledavanje,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2021
Savršen smještaj

Suprug i ja smo proveli 10 prekrasnih dana u studio apartmanu Maja, izbor nam je bio i više nego odličan! Smještaj je vrlo čist, prostran, pogled s balkona je baš kao na slikama. Apartmani Maja nalaze se na mirnoj lokaciji, a opet blizu svih sadržaja koji su poželjni na godišnjem odmoru.. veliki plus je što primaju i kućne ljubimce.. domaćini su vrlo susretljivi i simpatični, pomogli su nam u svemu.. sa godišnjeg odmora smo se vratili sretni, zadovoljni i naspavani.. preporučujemo obiteljima koji žele pobjeći od gužve i odmoriti od svakodnevice.. Sve pohvale divnim i vrijednim ljudima koji su nam omogućili da se osjećamo kao kod kuće!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Zabreh, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2019
Odličan smještaj

Mirna lokacija u prekrasnom okruženju s pogledom na more i planine. Sanja, hvala na ugodnom boravku i izvrsnom smještaju. Definitivno ga možemo preporučiti svima !!!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Romantičare,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Luka Radobuljac Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Hvala za Vaš interes, veselimo se susretu s Vama i nadamo se da ćete imati ugodan odmor u našem smještaju!

Oglas Apartmani Maja Vrsi je pregledan 68489 puta od 14.01.2017.