Apartman NenaNin - Zadar i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman Nena smješten je u pitomom turističkom naselju Zukve, smještene u Ninskom zaljevu između povijesnog gradića Nina i naselja Vrsi. Obuhvaća čitav kat kuće od 56m2, ima internet i klimu. Veoma je komforan. Sastoji se od velikog dnevnog boravka sa blagovaonicom i kuhinjom, spavaće sobe imaju garderobne ormare, jedna sa bračnim krevetom, a druge dvije sa 2 odvojena ležaja. Kuhinja sadrži kompletan pribor za pripremu i konzumaciju jela, mikrovalnu, hladnjak sa ledenicom, caffe aparat, štednjak sa 2 plinska i 2 električna kola i električnu pećnicu. Kupaonica sa WCom i tuš kadom. Na ulazu u apartman je terasa od 12m2, opremljena sjedećom garniturom i zaštićena od sunca tendom. Gosti imaju osigurana 2 mjesta za parking ispred kuće. Betonirana plaža je udaljena 80 m, šljunčana 300m, a pješčana 600 m. U blizini je trgovina. Zukve su udaljene 2 km od Nina, 5 km od autokampa Zaton, 19 km od Zadra, te 1 sat vožnje automobilom do nacionalnih parkova (Slapovi Krke, Kornati, Paklenica.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Korištenje klime i interneta su uključeni u cijenu. Rezervacija se potvrđuje uplatom 25% iznosa aranžmana na žiro račun u banci. Vrijeme dolaska je poslje 14 sati. Vrijeme odlaska je do 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 70 m
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 40 m
  • Restoran: 2 km
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 1.5 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 27 km
  • Željeznički kolodvor: 27 km
  • Zračna luka: 55 km
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Nena
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Nordrhein-Westfalen - Gelsenkirchen, Njemačka
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2021
Nena

Odličan, vrhunski apartman sve što vam treba, tri plaže (betonske, poljupne, pješčane) na pješačkoj udaljenosti! Pekara + trgovina mješovitom robom + štand s voćem i povrćem cca 70 m, vrlo ljubazan vlasnik, prekrasno mirno okruženje, centar Nina 3 km -25 min pješice, pizza, jela od ribe, restoran paralelna ulica 100 m. Izvrsno mjesto za odmor, 28 km Zadar, sve mogućnosti kupnje, restoran, diskoteka, morske orgulje, prekrasan stari grad. Opet rado !!!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Bayern - Alzenau, Njemačka
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2021
Odličan odmor

Gazdarica je bila vrlo ljubazna i uslužna. Često su se davale domaće delicije i voće! Sama kuća je bila dovoljna, dovoljno prostora za odlaganje / ormara. Male kritike bile bi plastični stol na terasi, ne baš stabilan i neprikladan za više od 3 osobe, bez perilice posuđa i perilice rublja. Inače ugodno mjesto za kraći odmor.

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Wilkowice, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Nena, Kolovoz 2017
Veliki stan.

łaśnie vratio s odmora smo proveli u stanu Nena. Mi smo vrlo zadovoljni. Stan izgleda točno kao na slikama. To je velika. Sastoji se od tri spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i kupaonicom. Stan u blizini terasa na kojoj se može širiti tenda (nadstrešnica). Na terasi su stol i stolice. Mreže protiv komaraca u prozorima, a ne kukac ne uđe. U velikoj sobi koja učinkovito i važno očistiti klima uređaj. Internet radi besprijekorno. Apartman je opremljen sa svim potrebnim za ugodan život. U prvoj spavaćoj sobi je veliki bračni krevet, a druga dva sa dva kreveta za jednu osobu. To je, dakle, 6 mjesta i veliki kauč u dnevnom boravku. Svaki funkcionalni ormar s vješalicama i policama i ladicama. Možete zakopati sve uvezene stvari, jer puno prostora. Kuhinja opremljena sa svime što je potrebno za kuhanje. Plin i štednjak na struju, veliki hladnjak, mikrovalna pećnica i aparat za kavu (s papirnatim filteri - filtri su u kabinetu). Za ovaj posuđe, lonci, tave, cjedilo, pribor za jelo, otvarači za boce, itd kuhinji kod kuće. Sada o lokaciji. U neposrednoj blizini mora. Izlaz je beton deptaczek (kolica lako će doći do plaže), gdje su se spuštaju prema moru. Doslovno desetaka metara dalje na desnoj strani je prekrasna plaža sa sitnim šljunkom i pješčanim dnom. Plaža sladoled salon i oprema za iznajmljivanje. To je bio naš omiljeni plaža zbog velikog prostora u potpunosti bez kamenja, kao da je netko očistio dio mora. Ne možete boraviti na plaži samo da ide dalje. Tamo ćete naći restorane, slastičarnice i kafići. Druga pješčana plaža je malo dalje, na lijevoj strani izlaza na more. Lijevo također trebaju biti vođeni žele doći u deptaczku nalazi na primorskom restoranu. To je u neposrednoj blizini. Tamo možete pojesti dobru pizzu i druga jela. Cijene su vrlo pristupačne. U starom dijelu grada (lijepa) cca. 2 km. Baš na vrijeme za večernju šetnju. Mislim da je stan doslovno nekoliko koraka do pekare i trgovine. Tu je i štand sa voćem i povrćem. Pored pekare prodaje ukusni sladoled gumb. Najjeftiniji u cijeloj Nina, a po mom mišljenju najviše ukusna. Vlasnik je vrlo lijepo i prijateljski. Pozdrav.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Bojan,Nena Dautović Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Ruski,
Oglas Apartman Nena je pregledan 48414 puta od 15.06.2015.