Apartman LolaVir - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Vir i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartman je novouređen i klimatiziran. Sastoji se od 2 spavaće sobe, kupaonice i velike kuhinje s dnevnim boravkom. U kuhinji su hladnjak sa zamrzivačem, ploce za kuhanje i mikrovalna. Apartman se nalazi na južnoj strani otoka Vira, koja je znatno boljih klimatskih uvjeta os sjeverne. Otok je spojen mostom koji se ne naplaćuje. Izrazito bistro more, plaža je šljunčana i betonirana sa blagim ulazom u more, pogodna za malu djecu. Objekt se nalazi minutu hoda do plaže. Apartman ima veliku terasu natkrivenu tendom, parking i mogućnost korištenja roštilja.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Dolasci su subotom, ili drugim radnim danom prema rezervaciji, iza 12h. Odlasci subotom (ili drugim danom) do 9h. Duljina boravka je najmanje 7 dana. Mogućnost smještaja 5. i 6. osobe- nadoplata 10 eura po osobi. Kod rezervacije je potrebno uplatiti avans od 100 Eura za potvrdu rezervacije, a ostatak po dolasku. Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 100 m
  • Ljekarna: 1 km
  • Disco klub: 1 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Suncobran za plažu, 2 parkirna mjesta, roštilj, mogucnost najma bicikla. Turisticka zajednica nudi brojne izlete u Nacionalne parkove u blizini- Krka, Kornati i mnogi drugi atraktivni izleti. Grad Zadar udaljen je svega 20tak kilometara. U ulici se nalazi restoran- pizzerija, slasticarnica, trgovina i kafici.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Lola
Vladimira Fumić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Imam 38 godina i radim kao uciteljica. Zivim s muzem i djevojcicom Lolom, koja ima 4 godine. Veselimo se svakom novom poznanstvu i trudimo se da se u nasem apartmanu osjecate kao kod svoje kuce. Dobrodosli!

Oglas Apartman Lola je pregledan 25081 puta od 04.06.2014.