Apartman IvankovićNin - Zadar i okolica

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Nin i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Kompletno i suvremeno opremljen apartman u mirnom predjelu grada Nina idealan za obitelj s djecom ili za dvije manje obitelji. Objekt se nalazi 5 minuta hoda do centra, pekare, restorana, pošte, ljekarne, doktorske ordinacije. Pješćana plaža udaljena je 10min vožnje ili 20min ugodne šetnje uz obalu. Objekt ima dvije odvojene sobe opremljene bracnim krevetom, ormarom i komodom. Obe sobe imaju izlaz na natkrivenu terasu na kojoj se nalaze stol i stolice. Terasa je u hladu do 14h. Takodjer tu su kuhinja i dnevni boravak s kutnom garniturom koja se razvlači u udoban ležaj te kupaona s tušem. Pri ulazu u apartman nalazi se dodatni balkon koji je u hladu cijeli dan. Apartman ima osiguran natkriveni parking te osiguranu parkirnu kartu za besplatno parkiranje na području grada Nina i mjesta Zaton.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši prilikom dolaska i predočenja dokumenata za prijavu. Akontacija iznosi 100€ te kad je uplata vidljiva vršimo rezervaciju. Idealno vrijeme dolaska je 14:00sati a odlazak je do 10:00sati. Mogućnost dogovora
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 50 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 500 m
  • Benzinska crpka: 1 km
Vrsta plaže
Pješčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Ivanković
Branka Ivankovic Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Španjolski,
Oglas Apartman Ivanković je pregledan 8624 puta od 10.03.2018.