Apartmani MirjaVis - Otoci

cijena od € 49 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Smještaj je lociran uz more(50m); sastoji se od dva apartmana: A4 i A2+1, te odvojene kuće: A4+1(5m od mora). Unutarnja površina apartmana A4 = 47m2(dvije spavaće sobe), a A2+1 = 44m2(jedna zasebna spavaća soba + sklopivi krevet 160x200cm u dnevnom prostoru). Apartmani imaju zasebne ulaze, ograđene i natkrivene terase od po 18m2(s pogledom na more i dvije ležaljke), te privatne vrtove od cca 45m2 uz svaki apartman. Odvojena zasebna kuća(A4+1) je unutarnje površine 50m2, s terasom od 60m2, vrtom od 140m2, vanjskim tušem i roštiljem. Svaka smještajna jedinica je opremljena s: klimatskim uređajem, neograničenim Wi-Fi internetom, LCD tv, te s po dvije terasa-ležaljke. Smještaji se nalaze na južnoj strani otoka Vis, gdje je more najtoplije; Vis je otok s najviše sunčanih dana na Jadranu. U blizini smještaja su i poznate plaže/zaljev: Srebrena, Dimond beach/Tepluš(toplo more), Zaglav, te duga stjenovita obala na otvoreno more(nudizam/Bili bok-osama).

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju termina potrebno je uplatiti predujam od cca 35% od ukupne cijene, a ostatak se plaća na dan dolaska u smještaj. Dolazak u smještaj je od 13.55 h, a odlazak do 9,30 h. Cijena Apartman A4 je za: 2 odrasla (i dvoje djece). Cijena za Apartman A2+1 je za do 2 odrasla(i jedno dijete). Za zasebnu kuću(4+1), cijena smještaja je za do 4 osobe, a za petu osobu se naplaćuje 20 Eura/noć, ovisno o periodu! Završno čišćenje(Apartmani) se naplaćuje 49 Eura(jednokratno), a kuće 99 Euro(jednokratno). Čišćenje za psa, se naplaćuje dodatno!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 20 m
  • Trgovina: 1.5 km
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 10 km
  • Ljekarna: 10 km
  • Banka: 1.5 km
  • Pošta: 10 km
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Željeznički kolodvor: 50 km
  • Zračna luka: 50 km
  • Marina: 50 m
  • Disco klub: 300 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Vlasnik ne smeta gostima, ali je na usluzi/pomoći, 24 sata na dan!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mirja
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Split, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2023
Kuća u Milnom ljeto 2023

Bilo nam je stvarno super! Kuća je samo nekoliko koraka od male plaže i 5 minuta hoda od javne plaže. Opremljen je svime što vam je potrebno za dulji boravak, a jako nam se svidio kameni roštilj. Zenon je bio od velike pomoći sa svime što nam je moglo trebati, čak nam je pomogao nositi prtljagu kad smo prvi put došli tamo! Svakako ćemo se ponovno vratiti sljedeće godine!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Bystřice, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2023
Rukavac – Vis

Posjetili smo Hrvatsku nakon otprilike 8 godina, prije toga Italiju i Grčku. Uopće nisam htjela ići tamo jer me uz odmor u Hrvatskoj vežu mnoga neugodna i intenzivna sjećanja. Ali odlučili smo se jer su otok i njegove plaže jednostavno TOP. Naš ulazak u ovaj smještaj počeo je prilično neslavno. 10 minuta nakon dolaska, moj je suprug uspio razbiti 4 pilsnera na parkiralište (kakva šteta). Vlasnik se ponašao apsolutno savršeno, na čemu mu veliko hvala! S osmijehom na licu pomogao nam je sakupiti nepogodu, a prosutu odjeću (i koje je bilo) oprala je, ispeglala i dostavila nam simpatična gospođa Pavić. Veliko hvala! Apartman je bio čist, uredan, prostran, opremljen funkcionalnom klimom i Wi-Fi. Prvi put u životu smo doživjeli da nam gazda donese bocu izvrsnog likera od smokava, ipak su to bile suhe smokve, njam. Stan se nije pregrijavao, jer je dio posjeda uklopljen u teren. Balkon je bio fenomenalan, gotovo da ga ne obasjava sunce, tako da se može ostati cijeli dan, a pogled je jednostavno božanstven!!! Ujutro smo išli skoknuti na mol (oko 3 minute pješice), plaža 5 minuta pješice. Sjajno. More je čisto, na plažama ima barova, cijene su prihvatljive. Svako jutro selom prođe auto s pecivom, povrćem i voćem – čuje se najava izdaleka. cool! Jedina mana koju smo primijetili je nedostatak komarnika za prozore, iako smo imali "antikomarac" u struji i prskali smo repelentima, čudovišta su nas ipak pojela. Lokalno stanovništvo na otoku nevjerojatno je gostoljubivo, ljubazno, uslužno i gostoljubivo. Pozdravljaju turiste, smješkaju se, o čemu na odmoru ne znam puno. Općenito smo se osjećali sigurno na otoku, ono što smo ostavili gdje smo našli i za 5 sati, često smo dugo ronili. Za mene je Vis jedino mjesto u Hrvatskoj u koje bismo se voljeli vratiti i sigurno ćemo koristiti ovaj smještaj.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Postojna, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2022
Izvrsno

Prekrasan i udoban apartman sa prekrasnim pogledom na more. Rukavac je mirno mjesto, udaljeno nekoliko minuta hoda od dvije prekrasne plaže. Preporučujemo!

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Zenon Pavić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Slovenski,
Oglas Apartmani Mirja je pregledan 22255 puta od 02.05.2017.