Apartmani MaslinaVis - Otoci

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Vis i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartman Maslina I *** - Rukavac Novosagrađeni Apartman Maslina I smiješten u uvali Rukavac, 10 km vožnje od Komiže ili grada Visa u sklopu obiteljske kuće na 1. katu. Veličine 50 m2, opremljen je modernom kuhinjom s blagovaonicom, dnevnim boravkom koji je ujedno i spavaća soba za 2 osobe, te sanitarnim čvorom koji sadrži wc, tuš i perlicu rublja. Apartman sadrži i vanjsku natkrivenu terasu (20 m2). Auto parkiralište je osigurano u sklopu apartmana. ---- Apartman Maslina II *** - Rukavac Novosagrađeni Apartman Maslina II smješten u uvali Rukavac, 10 km vožnje od Komiže ili grada Visa u sklopu obiteljske kuće na 2. katu. Veličine 60 m2, opremljen je modernom kuhinjom s blagovaonicom, dnevnim boravkom, spavaćom sobom te sanitarnim čvorom koji sadrži wc, tuš i kadu. Apartman sadrži i balkon (6 m2).

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Molimo da nakon potvrde rezervacije s naše strane uplatite avans u iznosu 30% ugovorene cijene. Boravišna taksa je uključena u cijenu. Rezervacija se smatra važećom nakon uplate akontacije od 30% na naš račun. Uplata rezervacije za smještaj se potvrđuje e-mailom ili telefonski. Ostatak iznosa plaća se pri dolasku u apartman unutar 24 sata. Ukoliko gosti odustanu od rezervacije smještaja u apartmanima, uplaćena akontacija se ne vraća. Apartmani su raspoloživi na dan dolaska od 13.00 sati, a na dan odlaska do 10.00 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Trgovina: 200 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Maslina
Marina Perković Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Maslina je pregledan 6147 puta od 25.04.2014.