Apartmani StančićVis - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Stančić nalaze se u naselju Rukavac na otoku Visu, na 5 minuta hoda od prve plaže sa prekrasnim pogledom na cijelu uvalu. Sve su smještajne jedinice klimatizirane te imaju blagovaonicu i prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima. Kuhinja je opremljena perilicom suđa, kuhalom za vodu, plinskom pločom za kuhanje, frižiderom sa ledenicom. Svaki apartman ima Wifi priključak. Perilica rublja nalazi se u konobi, te je na raspolaganju gostima Na terasama su plinski roštilji. Parkirno mjesto se nalazi u dvorištu kuće. Gosti u okolici mogu uživati u raznim aktivnostima, poput ronjenja, ribolova i vožnje kanuima. Apartmani Stančić smješteni su na 8 km od Visa. Ovaj objekt također ima jednu od najbolje ocijenjenih lokacija u gradu Rukavac! Gosti su zadovoljniji ovim objektom u usporedbi s drugim objektima u okolici. Ovaj je objekt također ocijenjen za najbolju vrijednost za novac u gradu Rukavac! Gosti ostvaruju veću vrijednost za novac.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju se naplaćuje 30% unaprijed, na bankovni račun vlasnika. Ostatak pri dolasku. Nema mogućnosti kartičnog plaćanja. Vrijeme dolaska od 14h Vrijeme odlaska do 10h Naplaćuje se jednokratno čišćenje apartmana 50€ Za rezervacije u 6. i 9. mjesecu od 14 dana ili duže, popust na cijenu od 10%
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Zbog aktualne situacije povezane sa Corona virusom, ako generalno nije moguć prelezak granica ili putovanja među županijama, akontacija se vraća u cjelosti.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 70 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 70 m
  • Doktor: 8 km
  • Ljekarna: 8 km
  • Banka: 8 km
  • Pošta: 8 km
  • Benzinska crpka: 8 km
  • Marina: 100 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Gostima se dodatno nudi piće dobrodošlice. Najam kajaka za goste se ne naplaćuje dodatno, već je uključen u cijenu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Stančić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Gdańsk, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Lipanj 2023
Vrlo lijepo i ugodno mjesto

Bilo je to apsolutno sjajno mjesto za boravak na otoku Visu. Iako je stan bio prilično mali, ništa nije nedostajalo. Nikad prije tijekom naših boravaka u Hrvatskoj nismo imali tako dobru klimu kao tamo. Apartman ima lijepu terasu na kojoj smo nekada jeli s prekrasnim pogledom na more. Jedna od stvari koja nam se najviše svidjela kod mjesta je blizina jedne od najljepših plaža na otoku Visu - Srebrne, oko 10 minuta hoda. Apartman se također nalazi u blizini grada Visa, oko 15 minuta vožnje automobilom. Vlasnik je bio od velike pomoći i ljubazan. Zahvaljujući njemu saznali smo mnoge zanimljivosti o otoku. Također nas je naučio kuhati neka od tipičnih hrvatskih jela. Zaista preporučujemo ovo mjesto za boravak svima koji žele posjetiti Vis!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Odgovor na recenziju

Poštovani gospodine Brzozka Vrlo nam je drago da ste vi i vaša obitelj bili zadovoljni našim apartmanom. Suprug i ja vam se zahvaljujemo na vrlo lijepim riječima. Mi se pokušavamo potruditi, da naši gosti dožive Vis u njegovoj punoj ljepoti. Želimo sve najbolje vama i vašoj obitelji Srdačan pozdrav Ingrid i Željko

Ingrid Stančić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Ja i moja obitelj smo vlasnici apartmana već 10 godina. Stalno se trudimo poboljšati uslugu našim gostima. Nudimo im savjete gdje treba otići što vidjeti, koji restorani na otoku slove za bolje i stojimo im stalno na raspolaganju. Svi govorimo engleski jezik, a ja i njemački. Svakom gostu pristupamo individualno, te se trudimo odgovoriti svima.

Oglas Apartmani Stančić je pregledan 26566 puta od 08.04.2019.