Apartmani PeriskaVir - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Vir i regiji Otoci!
Opis objekta

Prekrasno uređeni dvosobni apartmani na otoku Viru Apartman 4-6 osoba sastoji se od spavaće sobe sa bračnim krevetom, spavaće sobe sa dva odvojena kreveta, potpuno uređene kuhinje sa svim potrebnim posuđem, dnevne sobe sa kaučem na razvlačenje, prostranom kupaonicom te balkonom ili terasom. Svi apartmani su klimatizirani, opremljeni TV uređajima te mogućnošću besplatnog korištenja interneta ( Wi-Fi) Svaki apartman ima zaseban ulaz. Ispred apartmana je zajedničko ograđeno dvorište sa roštiljem.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija se potvrđuje primitkom akontacije u iznosu od 20% cijene.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Pošta: 300 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
Vrsta plaže
Pješčana,
Dodatni sadržaji
Prekrasna pješčana plaža nalazi se na udaljenosti od 150m. Trgovine, sportski tereni, pekarnice, restoran i sl. nalaze se na udaljenosti od 200m. Udaljenost od centra 1000m. Obalu otoka Vira krase pretežno pješčane i šljunkaste plaže, djelom smještene uz borove šume s kristalno čistim morem, što ovaj otok čini idealnim za obiteljski odmor. Skoro 300 sunčanih dana godišnje čini ga idealnom destinacijom za ljetovanje. Blizina dvaju, sjevernog i južnog mora daju mogučnost ugodnog kupanja i kod ljetnih vjetrova. Za juga na sjevernim, a bure na južnim plažama. Kamenita obala na sjeverozapadnom dijelu otoka, koja obiluje morskom florom i faunom, čine atraktivno ronilačko područje za ljubitelje morskih dubina. Mnogobrojne uvale i uvalice s pristaništima i sidrištima omogućuju pristajanje nautičarima na njihovom putu
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Periska
Biljana Sejdinović Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Periska je pregledan 12566 puta od 05.03.2016.