Apartmani BanovićVir - Otoci

Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Vir i regiji Otoci!
Opis objekta

Naši komforni dvosobni i kompletno opremljeni apartmani nalaze se na južnoj strani otoka u uvali Prezida , najljepšoj uvali na otoku Viru , samo 50 m. do mora i plaže . Plaža je šljunčana i djelomično betonska , krasi ju plitko i pjeskovito morsko dno i omiljeno je odredište za obitelji sa malom djecom. Izrazito je zanimljiva zbog toplih morskih struja. Drvoredi , palme, i klupe za odmaranje postavljeni su duž cijele obale. Mirno obiteljsko naselje nudi vam mir i odmor onda kada vam je to najpotrebnije. Vaše zdravlje nam je najvažnije. Zato na prvo mjesto oduvijek stavljamo čistoću i sigurnost, a osobito sada u vrijeme epidemije Covid-a . Izvrsne recenzije naših gostiju ,obavezuju nas da taj nivo usluge održavamo i dalje. Da je tome tako , svjedoći i certifikat Safe stay in Croatia koji smo dobili i koji nas dodatno obavezuje na zaštitu vašeg zdravlja i sigurnosti. Dragi naši budući gosti, na vama je samo da se opustite i uživate , a mi ćemo vam omogućiti odmor po vašoj mjeri.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Cijena se odnosi na 1 noćenje u jednom apartmanu za maksimalno 6 osoba i to od 14 h prvog dana do 10 h zadnjeg dana boravka ili po dogovoru u skladu sa mogućnostima. Za rezervaciju apartmana na deset noćenja, dajemo vam jedno noćenje GRATIS. Za rezervaciju dva ili tri apartmana u istom periodu na 10 noćenja , dajemo vam 10% popusta. Moguće je i produžiti boravak u skladu sa željama gosta i raspoloživosti kapaciteta. U cijenu je uračunata boravišna pristojba za sve osobe , parkirno mjesto, klimatizacija, besplatni WI FI , te korištenje posteljine i ručnika po potrebi i želji. Za sve ostalo što bi Vam trebalo, stojimo Vam na raspolaganju kako bi Vaš odmor učinili nezaboravnim. Dobro nam došli !
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti 30% od ukupnog iznosa na naš račun. Ukoliko zbog epidemije Covid-a 19 dođe do zatvaranja granica i nemogućnosti dolaska gosta, akontacija se vraća u cijelosti , ili se prenosi na iduću godinu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 3 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 500 m
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 5 km
  • Disco klub: 3 km
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Na razvedenoj obali otoka brojne su uvale i plaže na kojima se možete odmarati ili uživati u aktivnom odmoru baveći se surfanjem, ronjenjem, skijanjem na vodi, rekreacijom na plaži ili ostalim vodenim sportovima ili se baviti biciklizmom , planinarenjem po Velebitu... Na raspolaganju su Vam škole plivanja, ronjenja i skijanja na vodi . Brojni klubovi, kafići i restorani omogućavaju Vam zabavu i užitak u gastronomskoj ponudi. Koncerti poznatih pjevača održavaju se gotovo svake subote . U blizini je grad Nin poznat po solani, muzeju soli , Kraljičinoj plaži i ljekovitom blatu kao i Zaton sa svojim brojnim sadržajima na plaži. Na samo 20 minuta vožnje nalazi se grad Zadar, biser Jadrana, poznat po svojim kulturnim i povijesnim znamenitostima. Nacionalni parkovi : Paklenica, Kornati, Plitvička jezera, nacionalni park Krka , Brijuni te park prirode Vransko jezero samo su na 1-2 sata vožnje od Vira. Mogućnosti su raznolike, a o vama ovisi kako ćete ih iskoristiti.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Banović
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 19 komentara
Bystřice, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Banović, Srpanj 2021
Prekrasan odmor !!!!

Slažem se, Apartmani lijepi, mirisni, prostrani. Velika terasa. More u blizini, plitko i lijepo toplo. Restoran, bankomat u blizini. Mala trgovina i pekara oko 600m. Šetnja gradom oko 3km. Automobil s voćem i povrćem vozi se ulicom. Vlasnici vrlo lijepi, spremni pomoći i savjetovati, sigurno se vraćamo.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Križevci, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Banović, Srpanj 2021
Savršen odmor!

Nakon boravka u apartmanu Banović jednostavno smo oduševljeni.....Apartman prostran, čist sa svime potrebnim stvarima.... Mirna ulica, prelijepa plaža u blizini.... Vlasnici apartmana ljubazni, brinu o svojim gostima.... Jednostavno savršen odmor.... Preporučujemo svima i jedva čekamo da se vratimo!!!!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Djrm, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Banović, Srpanj 2021
Apsolutno savršenstvo

Ove godine bili smo smješteni u apartmanu Banović i potpuni dragulj za nas. Smještaj čist i mirisan. Veliki apartman s prekrasnom terasom. Blizina mora, lijepa plaža. Mirni dio mjesta u kojem smo živjeli. Pekara, trgovina i restoran u neposrednoj blizini. Nema se tu na što požaliti. Definitivno se vraćamo uskoro. Zaista toplo preporučam!

Preporučujem za :
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Željka Banović Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Banović je pregledan 57005 puta od 26.05.2015.