Apartmani ŠarićVir - Otoci

cijena od € 43 na noć
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dva lijepo uređena apartmana u mirnom dijelu Vira s puno zelenila, nedaleko centra mjesta. Apartmani se nalaze na prvom katu obiteljske kuće s posebnim ulazom tako da gosti nemaju korištenja zajedničkih sadržaja s gostima drugog apartmana. Svaki apartman ima veliku terasu opremljenu stolom, stolicama, suncobranom i sušilom za rublje. Parkiralište je osigurano u dvorištu kao i mogućnost upotrebe roštilja. Apartmani su udaljeni 5 minuta hoda do prve plaže Lučica, desetak minuta do centra mjesta i plaže Jadro. U blizini se nalaze dobro opskrbljene trgovine, kafići, restorani i konobe, dječje igralište, aquapark te brojne plaže od pješčanih do šljunčanih i betoniranih s pratećim sadržajima. Prednost naše lokacije je što možete pješice stići do plaže na sjevernoj strani prema Velebitu kada puše jugo i do plaže na južnoj strani kada puše bura i svaki dan koristiti za kupanje. Kuća se nalazi na kraju slijepe ulice bez puno prometa.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija uz uplatu akontacije u iznosu 70 eur na račun. Ostatak se plaća kod ulaska u apartman. Ulazak u apartman je poslije 13 sati. Odlazak iz apartmana do 10 sati. Dolazak i odlazak u različito vrijeme moguć je samo uz prethodni dogovor.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 6 km
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 600 m
  • Željeznički kolodvor: 26 km
  • Zračna luka: 26 km
  • Marina: 500 m
  • Sportske aktivnosti: 1 km
  • Nacionalni park: 60 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U cijenu je uključeno piće dobrodošlice i informacije domaćina o svim mogućnostima koje pruža otok Vir za vaš ugodan odmor. Ljubitelji biciklizma mogu koristiti brojne biciklističke staze po cijelom otoku i dalje do Nina i Zadra. Bicikle za djecu i odrasle možete unajmiti u susjedstvu. U centru mjesta održavaju se besplatni koncerti, mini disko i predstave za djecu. Ronilački klub održava školu ronjenja. Svakodnevno se organiziraju izleti brodom oko otoka Vira i do ostalih otoka u zadarskoj okolici. Na udaljenosti cca 60 km možete posjetiti nacionalni park Paklenica i Park prirode Vransko jezero. Za vašu razonodu možete unajmiti quadove, čamce i brodove. Otok Vir ima preko 300 sunčanih dana u godini i pruža ugodan odmor i u predsezoni.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Šarić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Žiar nad Hronom, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2023
Lijep odmor u mirnom okruženju

Hvala na odmoru u apartmanu Šarić na Vire. Čist i ugodan apartman idealan za odmor. Domaćini su jako susretljivi i dragi ljudi. Vrlo rado ćemo vam se opet vratiti. Želimo puno zadovoljnih gostiju.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Odgovor domaćina
Zahvala

Draga obitelji Jančo, zahvaljujemo na lijepim riječima. Bili ste nam dragi i simpatični gosti i rado ćemo vas ugostiti ponovo. Srdačan pozdrav Marija i Zdravko

Mičevec, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2022
Pohvala

Prekrasni domaćini, gosp. i gđa Šarić, svaka preporuka, čist i dobro opremljen apartman, hvala!!!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Mičevec, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2022
Pohvala

Prekrasni ljudi sve pohvale, čistoća apartmana i opremljenost odlična, veliko hvala gosp. i gđi Šarić!!! Preporuka ostalim gostima.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Zahvala

Hvala na lijepim komentarima Ivana Vama i Vašoj simpatičnoj i pristojnoj obitelji. Sretni smo kada su naši gosti zadovoljni i trudimo se uvijek biti dobri domaćini. Marija i Zdravko

Prikaži sve komentare
Marija Šarić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Volim ljude i uvijek sam uz podršku obitelji spremna pomoći gostima i ljubazno pružiti potrebne informacije i gostoprimstvo. Govorim hrvatski i njemački jezik a u korespondenciji se služim i engleskim

Oglas Apartmani Šarić je pregledan 47855 puta od 20.02.2017.