Kuća za odmor DinkoKorčula - Otoci

cijena od € 100 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman Dinko je jednostavna i udobna mala kuća na plaži, smještena u mirnoj uvali Žrnovska Banja, na samo nekoliko koraka do mora, a potpuno zaklonjena od pogleda prolaznika, okružena vrtom maslina, agruma i povrtnjakom samo za vas. Ako želite pobjeći od svakodnevice i odmoriti se od svega, na pravom ste mjestu! S Dinkom ćete se povezati istog trenutka, poklonit će vam posebnu umirujuću vibraciju i postat će vaš drugi dom! Zamislite svoju prvu jutarnju kavu na terasi... gledate kristalno čisto more, slušate cvrkut ptica i cvrčaka, udišete miris naranči, maslina i aromatičnog bilja... Apartman se sastoji od potpuno opremljene moderne kuhinje, 2 spavaće sobe, 2 WC i kupaonice, 2 prostrane terase s pogledom na more te parkinga za 2 vozila. Klimatizirano, neograničen internet, TV (digitalni i satelitski programi), roštilj. Idealno za obitelji s djecom, parove i prijatelje. Dođite, prepustite se i uživajte! Dinko vas s radošću očekuje!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacije se vrše putem e-maila. Plaćanje na račun ili osobno (akontacija 30%). Popust 10% na boravak više od 7 dana. Popust 30% na boravak više od 30 dana. Vrijeme dolaska: 15 h - 22 h. Vrijeme odlaska: do 10 h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
U slučaju otkazivanja rezervacije zbog Covid-19, gostima vraćamo puni iznos akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 40 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 4 km
  • Autobusni kolodvor: 2 km
  • Zračna luka: 125 km
  • Marina: 2 km
  • Sportske aktivnosti: 20 m
  • Disco klub: 1.5 km
  • Casino: 2 km
  • Nacionalni park: 20 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Svojim gostima nudimo piće dobrodošlice s domaćim proizvodima te korištenje povrća i začina iz vlastitog vrta. Također su na raspolaganju osnovni kuhinjski začini i sredstva za čišćenje, sušilo, pegla, stolić za peglanje, fen, dječji krevetić, pomoćni ležaj. Mogućnost čišćenja apartmana tijekom boravka uz naknadu. Sve što vam je potrebno: trgovina, plaže, restorani, dječje i košarkaško igralište, noćni bar sa živom glazbom... udaljeno je samo nekoliko minuta šetnje od apartmana, a centar grada Korčule svega 5 min vožnje. Dobra prometna povezanost Korčule s Dubrovnikom, Splitom i prekrasnim okolnim otocima nudi mogućnost nezaboravnih jednodnevnih izleta.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Dinko
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Buzet, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Rujan 2022
Nezaboravan godišnji

Bili smo prekrasnih 10 dana, Dinko nas je totalno preuzeo. Prekrasno mirno mjesto okruženo zelenilom i divnim mještanima. Naša domaćica Miranda jedna predivna i ljubazna žena (za "100")brinula je o nama jako lijepo. Riječima ne može se opisati to iskustvo, definitivno trebate posjetiti. Miranda hvala vam puno

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
rijeka, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Rujan 2021
Godišnji iz snova

Proveli smo 10 prekrasnih dana u Apartmanu Dinko. Što napisati? Sve je bilo baš kako smo zamislili: kuća je na mirnom mjestu par koraka od mora, okružena zelenilom o kojem s ljubavlju brine naša domaćica Miranda. Čisto, uredno, ukusno uređeno, izvrsno opremljeno, a također sa svim onim sitnicama koje vam mogu zatrebati u tih 10-tak dana. Naša domaćica se nenametljivo brinula o nama, a mi se samo nadamo da ćemo još koji put boraviti u Dinku. Topla preporuka svima, i starijima i mlađima!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Gosti iz snova

Draga Gordana, hvala vam na lijepim riječima! Bilo mi je iznimno zadovoljstvo ugostiti vas i sretna sam što ste uživali u Dinku. Svako dobro cijeloj ekipi i svakako se nadam ponovnom susretu!

Warszawa, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Lipanj 2021
Nevjerojatno mjesto!

Proveli smo u Dinku 2 tjedna i bilo je nevjerojatno vrijeme. Mjesto je u neposrednoj blizini mora, vrlo tiho i privatno. Potpuno opremljen. Naša domaćin Miranda bila je vrlo korisna i simpatična. Toplo preporučujem ovo mjesto za miran odmor.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Miranda Botica Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Pozdrav! Ja sam Miranda. Kao domaćin želim da mojim gostima boravak u apartmanu Dinko i na našem otoku ostane u najljepšem sjećanju! Bit ću vaša "osoba za vezu" s destinacijom, možete računati na moju pomoć i asistenciju za sve što vam treba. Moj cilj je da se osjećate kao kod kuće i ovdje provedete odmor iz snova. Dobrodošli!

Oglas Kuća za odmor Dinko je pregledan 43515 puta od 06.06.2018.