Apartmani MijačikaTučepi - Split i okolica

cijena od € na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Tučepi- mjesto gdje se spajaju planina i more. Čisto i toplo more, dobro očuvan okoliš i odličan geografski položaj čine Tučepi idealnim turističkim odredištem. Naši apartmani: 6 2, 2 1 i 2 0, i sobe: 2 1 i 2 0 će vam pružiti ugodan i opuštajući odmor, a domaćini će se potruditi ugoditi svim vašim potrebama kako bi i vi postali jedni od mnogobrojnih gostiju koji nam se ponovno vraćaju. Imamo tradiciju i znanje u pružanju usluga te mislimo da je to glavni razlog što nam gosti odlaze odmorni i zadovoljni. Svim našim gostima stojimo na raspolaganju, a zadovoljstvo naših gostiju najveća nam je nagrada. Dobro došli u naše apartmane!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu, a plačanje je gotovinom. Na upit gosta o pojedinoj smještajnoj jedinici šaljemo odgovor u najkračem mogućem vremenu, sa kompletnim opisom smještajne jedinice. U trenutku konačnog dogovora gost je dužan na naš račun uplatiti akontaciju u iznosu od 15% ili vrijednosti boravka za 2 dana kao jamstvo rezervacije i dolaska. Na dan odlaska gost je dužan napustiti smještaj (check-out) najkasnije do 10 sati, a ulazak u smještajnu jedinicu (check-in) je iza 11 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 80 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 70 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 20 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 400 m
  • Željeznički kolodvor: 65 km
  • Zračna luka: 90 km
  • Marina: 100 m
  • Sportske aktivnosti: 2 km
  • Disco klub: 2 km
  • Nacionalni park: 4 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Naši apartmani se nalaze u centru Tučepi. Udaljeni smo svega 70m od plaže, a 150 m od svih ostalih sadržaja: restorani, kafići, mjenjačnice, ribarnica, market, ljekarna, liječnik, ... Nudimo Vam i brojne mogučnosti za aktivni odmor: rent a speedboat, watersport center, parasailing, zip-line, ...
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mijačika
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Bilje, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Soba, Srpanj 2022
Odlično!

Prije svega ,ono najvažnije a to je ljubaznost i srdačnost domaćina i domaćice. Ljudi su toliko pozitivni i nasmijani da jednostavno prenose to i na nas ostale, otvoreni za sva pitanja i na raspolaganju 24/7. Dočekali su nas i ispratili, svaka čast! Što se sobe tiče u kojoj smo boravili, sve je uredno i čisto, dobili smo što smo očekivali. Plaža je udaljena manje od 2 minute, centar isto tako. Sve je u blizini što je vrhunski. Iza apartmana se nalazi dječje igralište. Preporučujemo svima kojima treba odmor, blizina sadržaja i da se osjećaju kao kod svoje kuće. Pozdrav za domaćine i vidimo se sljedeću sezonu!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Nova Gradiska, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2020
Vrhunski smještaj !!!

Luksuzno opremljen studio apartman**** za 2 osobe nudi sve što možete očekivati i više od toga. Moderno pokućstvo, kuhinja sa šankom, barske stolice, fantastična led rasvjeta, sva moguća bijela tehnika, smart TV, klima, balkon s pogledom na more i dječje igralište, sve je izuzetno uredno i čisto. Domaćini su fenomenalni ljudi. Vrlo ljubazni, nasmijani, susretljivi. 1. put ste tamo, a imate osjećaj kao da ste došli kod svojih dobrih, starih, prijatelja. A more i plaža... 100 metara od apartmana, kao i centar grada s trgovinama i restoranima. Sve je nadohvat ruke, a opet sam smještaj se nalazi u tišem dijelu kvarta. Nevjerojatna kombinacija ! Apsolutno sve preporuke !!!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Re: Vrhunski smještaj!!!

Hvala Vam puno, drago nam je da ste se osjećali kao kod kuće. Vaše zadovoljstvo nam je motiv da budemo još bolji domaćini. Hvala Vam i vidimo se!

Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2020
Dojam o apartmanima

Cisto, uredno, profesionalno. Sve kako je receno telefonski, tako je i bilo. Vlasnici iznimno ljubazni i gostoljubivi.

Preporučujem za :
Odgovor domaćina
Zahvala

Hvala Vam, drago nam je da ste zadovoljni boravkom u našem apartmanu. Trudimo se svim našim dragim gostima pružiti najbolju uslugu.

Mladen Mijačika Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Češki, Slovački, Slovenski,
Više o domaćinu

U samom centru Tučepi, na samo 100 m udaljenosti od plaže, smješteni su apartmani obitelji Mijačika. Već dugi niz godina obitelj Mijačika svojim gostima pruža kvalitetan i nezaboravan odmor u svojim udobnim i moderno opremljenim smještajnim jedinicama. Apartmani Mijačika se sastoje od dva apartmana, studio apartmana, četiri sobe te luksuznog i novoopremljenog \\\\deluxe\\\\ apartmana. Svaka smještajna jedinica sadrži sve što Vam je potrebno kako biste se osjećali kao kod kuće. Svi naši apartmani i sobe imaju vlastitu kupaonicu, klima uređaj, Tv/Sat, LCD televizor, Wi-Fi internet, hladnjak, parking u dvorištu objekta. Kuhinje u apartmanima su potpuno opremljene posuđem i ostalim kućnim potrepštinama. Našim gostima možemo ponuditi usluge organizacije izleta, taxi prijevoza, transfera od/do aerodroma, organizacije doručka u obližnjem restoranu, rent a car, rent a scooter. Svim našim gostima koji žele aktivan odmor, možemo ponuditi organizaciju planinarskih izleta, zip-line, vodene sportove, najam jet-ski plovila, najam glisera, vožnju parasailing-om. Posebnost ponude apartmana obitelji Mijačika čini domaće maslinovo ulje iz vlastitog OPG-a, koje već dugi niz godina proizvodimo na tradicionalan način. Dobrodošli u Apartmane Mijačika i provedite Vaš nezaboravan odmor u lijepom, uslužnom i obiteljskom okruženju. Obitelj Mijačika

Oglas Apartmani Mijačika je pregledan 110037 puta od 11.05.2016.