Apartmani AnkaIrmaMakarska - Split i okolica

cijena od € 20 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Makarska i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Apartmani Ankairma nalaze se u obiteljskoj kući na drugom katu i u svojem sastavu sadržavaju apartmane Orhideja, Orange i Egipat te sobu Allo, allo. Svi apartmani i soba su klimatizirani i imaju bežićni internet. Parking se nalazi na velikoj javnoj površini 100 metara od kuće na kojoj se parking ne naplaćuje. Apartmani se nalaze u dijelu Makarske koji je blizu centra i omogućava korištenje i uživanje u svim sadržajima koje nudi grad. Samo desetak minuta šetnje do centra pruža razne mogućnosti kao što je razgledavanje znamenitosti posjetom spomeničkoj baštini iz XV i XVIII stoljeća, razgledavanje Malakološkog muzeja, gradskog muzeja te gradske zvjezdarnice. Lokacija je također povoljna iz razloga što gostu omogućava mirnu noć, a za one koji vole aktivan noćni život pruža mogućnost kvalitetnog noćnog provoda.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
- Za vrijeme dužeg boravka zamjena posteljine se vrši svakih 7 dana, a ručnika po potrebi i češće. - Dnevni najam, boravišna taksa, posteljina, ručnici, opremljena kuhinja s potrebnim posuđem i priborom, utrošak vode, struje i plina, klima i bežični internet su uključeni u cijenu aranžmana. - Akontacija je 30% od ukupne cijene aranžmana. Plaćanje akontacije se vrši uplatom novca na bankovni račun. Ostatak do pune cijene dogovorenog aranžmana plaća se kod dolaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
1. U slučaju primitka obavijesti o otkazu rezervacije od strane gosta, vlasnik smještaja primjenjuje pravilo: - Ukoliko gost otkaže rezervaciju unutar 7 dana po uplati akontacije ( najkasnije 2 mjeseca prije početka boravka), gostu se vraća 95% akontacije. - Ukoliko gost otkaže svoju rezervaciju najkasnije 2 mjeseca prije početka boravka, gostu se vraća 85% akontacije. Ukoliko gost otkaže rezervaciju unutar 2 mjeseca do početka boravka, vlasnik smještaja nije dužan vratiti akontaciju. 2. Ako se gost ne pojavi na vrijeme, najkasnije do kraja prvog dana boravka ( ili o svom kašnjenju ne obavijesti vlasnika ) gubi pravo na smještaj i povrat akontacijskog novca. Gost može naći zamjenskog korisnika za istu rezervaciju, a o tome na vrijeme mora obavijestiti vlasnika. 3. Ako gost napusti smještajnu jedinicu prije ugovorenog roka vlasnik zadržava cjelokupni naplaćeni iznos. 4. Ukoliko gost želi otkazati rezervirani smještaj, treba to učiniti putem e-maila.
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 1 km
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Banka: 400 m
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 1.3 km
  • Autobusni kolodvor: 700 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Kafići, restorani, barovi, disko klubovi, terase za ples nalaze se svega desetak minuta hoda od samog smještaja. Gradska luka nudi mnoge izlete brodovima između ostalog i na otoke Hvar i Brač. Za one koji uživaju u prirodi u neposrednoj blizini (svega pola sata šetnje ili 5 minuta vožnje autom) nalazi se botanički vrt u Kotišini. Na dva kilometra od Makarske, na zapadnom ulazu u grad nalazi se svetište Vepric dok se park prirode Biokovo nalazi 5 km od grada prema istoku. U blizini smještaja nalaze se mnoge plaže do kojih se može doći pješke ( 10 – 15 minuta hoda ).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani AnkaIrma
Iva Carević Peković Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Druželjubiva sam osoba. Volim susretati nove ljude i učiniti sve što mogu kako bi se ugodno osjećali u našim apartmanima. Uvijek nastojim pružiti gostu sve potrebne informacije.

Oglas Apartmani AnkaIrma je pregledan 41724 puta od 04.07.2016.