Apartman JerkovićBaška Voda - Split i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dobro došli u Bašku Vodu! Naš apartman se nalazi u samom centru Baške Vode. Cijela kuća je uređena kao jedan apartman te vam daje potpunu privatnost .Idealno za obitelj. Kuća je kompletno renovirana. Na katu se nalazi spavaći dio koji ima mali wc, a u prizemlju su kuhinja, blagavaonica i dnevni boravak. U sklopu prizemlja se nalazi vanjski dio kojeg čini dvorište sa izlazom na terasu, prostrana kupaonica sa hidromasažnom kabinom. Kuća se nalazi u mirnoj ulici, u blizini crkve, a udaljena je svega 1 minutu do mora I prekrasne plaže. Želimo Vam ugodan boravak u ovom lijepom mjestu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Dolazak gostiju u 12h subotom, a odlazak u 10h subotom. Akontacija iznosi 20% cijene apartmana, a njena uplata je odmah po rezervaciji, slanjem novca na adresu. Plaćanje noćenja gotovinom po samom dolasku.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 80 m
  • Trgovina: 70 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 100 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Banka: 90 m
  • Pošta: 80 m
  • Marina: 50 m
  • Sportske aktivnosti: 50 m
  • Disco klub: 50 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Ovaj apartaman ima parking čija je udaljenost od apartmana je nekih 150m. Parking se ukljucuje u cijenu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Jerković
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Prijedor, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Jerković, Kolovoz 2016
Prosto rečeno - Izvrsno

Apartman Jerković toplo preporučujemo svim starosnim grupama, nevezano kakvu vrstu aktivnosti preferiraju dok borave na odmoru. Blizina apartmana od obale i svih bitnih uslužnih objekata naprosto fascinira, a zahvaljujući fantastičnoj lokaciji mir vam je zagarantovan jer je apartman smješten u manjoj i mirnoj ulici. Očarani smo svim prednostima apartmana, od vrhunske opremljenosti a i blizine plaže i šetališta. Porodicu Jerković, naše izvrsne domaćine i veoma uslužne profesionalce, ovom prilikom pozdravljamo i želimo im sretne Božićne i Novogodišnje praznike uz želje da budemo opet njihovi gosti u bliskoj budućnosti! Porodica Bakić, Prijedor

Preporučujem za : Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala lijepa!

Hvala lijepa! Zahvaljujemo na ovim prelijepim komentarima o nasem apartmanu i nama kao domacinima. Nadam se u buducnosti ponovnom vasem dolasku. Ujedno zelim Vam sve najbolje za bozicne blagdane i puno zdravlja, srece i uspjeha u novoj godini! Veliki pozdrav!

Baške Vode, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Jerković, Srpanj 2016
Fantastičan smjestaj

Veliki pozdrav prvenstveno za jako ljubazne vlasnike od porodice Škoda iz Brčkog. Ljetovali smo sve ove godine na Makarskoj rivijeri i prvi put u Baška Voda ali u ovako lijepoj kući još nikada. Svaka čast za uredjenje, čistoću pristupačnost sve i jednog objekta, naravno i plaže, da bi odmor bio baš kvalitetan. Preporuka za svakoga počevsi od omladine do nas kao porodice koji smo imali kompletan ugodjaj. Ono sto vidite na fotografijama nije nista u odnosu na ono sto vidite kada dodjete. Svaka čast i nadam se ponovnom susretu.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom, Romantičare,
Odgovor domaćina
Hvala lijepa!

Hvala lijepa na tako lijepim komentarima! Drago nam je da ste se ugodno osjećali u našem apartmanu da smo ispunili vase zelje kao gostu jer nam je to i cilj, pružiti finu i kvalitetnu uslugu, a posebno na prvom mjestu nam je odnos prema gostu gdje smo iskreni i srdačni u našem ophodenju prema njemu. Hvala još jednom i voljeli bi da više ljudi dođe i vidi ovu našu malu kučicu uz more! Pozdrav iz Baške Vode!

Ante Jerković Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Jerković je pregledan 53487 puta od 13.04.2015.