Apartmani JomiOrebić - Dubrovnik i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Cjelogodisnji smjestaj. Obiteljska kuca-novogradnja okruzena zelenilom-maslinikom, te okucnicom od 3000m2. Mir i predivan pogled opustaju. Nalazimo se u slijepoj ulici u optimalnij udaljenosti od svih sadrzaja potrebnim za kvalitetan boravak. . 10 minutnom setnjom se stize do plaze, centra, ducana, restorana i sl. Suvremeno opremljeni apartmani ukljucuju posteljinu, wc papir, tekuci sapun za ruke, rucnike i redovito odrzavanje. Wi-fi i kabelski internet prikljucak. A1 apartman sa 3 odvojene spavace sobe-svaka ima svoj tus/wc, dnevnim boravkom, kuhinjom, trpezarijom i galerijom sa pomocnim lezajem za 2djece, ima i 3klime. Uz apartman ide i velika terasa sa suncobranima te garniturom za sjedenje. Pusenje je dozvoljeno samo na terasi, inace je cijela kuca nepusacka. A1 je cijeli drugi kat obiteljske kuce, ima zaseban ulaz te gleda na more u smjeru juga. A2 i A3 se nalaze u prizemlju s pogledom na more. Okucnica pruza dovoljno prostora za parking nekoliko auta i kombija.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Nakon potvrde rezervacije ocekujemo vasu uplatu u vidu akontacije od 10 posto od ukupne cijene boravka na nas racun. Placanje je po dolasku prvi dan, a ukoliko zelite mozete uplatiti i cijeli iznos na nas racun prije dolaska. Idealno vrijeme dolaska je poslije 14sati a odlaska do 10sati. Iako, ukoliko je moguce izlazimo u susret kako vama odgovara. Zadrzavamo akontaciju ukoliko otkazete mjesec dana i manje prije dolaska. Iznimka nesreca na putu i smrtni slucaj.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 600 m
  • Plaža: 600 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 900 m
  • Banka: 400 m
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 1.3 km
  • Autobusni kolodvor: 600 m
  • Zračna luka: 175 km
  • Marina: 600 m
  • Sportske aktivnosti: 700 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
. Brodica povezuje nasu obalu sa gradom Korculom i postoje mogucnosti najma glisera i motokotaca. Postoje mogucnosti planinarenja, setnji, surfanja, tenisa, plivanja. Takoder se organiziraju izleti do Mljeta ,okolnih otoka našeg arhipelaga. Pice dobrodoslice,ukoliko boravite tjedan dana je ukljuceno. Rado cemo vas opremiti i turistickim materijalom poput info mape, karte mjesta i sl. Postoji kucni red koji se nalazi u apartmanu na vise jezika,te očekujemo da ga se pridržavate. Apartmani su osigurani u slucaju nesrece. Ukljuceno u cijenu; internet, koristenje masine i susilice za rublje, parking, boravisna taksa, pice dobrodoslice.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Jomi
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Rybnik, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2022
Preporučam!

Odličan stan. Prostran, čist, dobro opremljen. Veliki udobni kreveti, terasa s ležaljkama okružena njegovanim zelenilom, prekrasan pogled na more. Okolo je mir i tišina. Nitko ne ide ovuda, nitko ne hoda. Kao u raju je. Pristup stanu je blago uzbrdo ili stepenicama, ali je kratak i bez umora. Ali udaljavanjem od centra dobivamo nevjerojatan, umirujući ugođaj, pogled i mir. Domaćica je vrlo ljubazna i gostoljubiva. Brine se za sve, zahvaljujući čemu postoje takvi i nikakvi drugi uvjeti. Ovdje smo proveli 2 tjedna i voljeli bismo ostati duže. Najbolji smještaj koji smo imali u Hrvatskoj po pristupačnoj cijeni.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Kraków , Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+1, Kolovoz 2021
Prekrasan odmor u Orebiću!

S Lidijom smo proveli 10 lijepih dana. Stan je vrlo prostran i sastoji se od tri odvojene spavaće sobe, 3 kupaonice i dnevnog boravka s kuhinjom. U dnevnom boravku se nalazi polukat, pa imamo dodatna mjesta za spavanje. Kuhinja je vrlo dobro opremljena svim potrebnim posuđem, ima aparat za kavu, toster, puno posuđe, tablete za perilicu posuđa, tekućine, baš sve! Ručnici, sapun i gel za tuširanje u kupaonicama! Sobe imaju velike krevete i ogromne ormare, svaki s televizorom. Nakon nekoliko dana Lidia je predložila čišćenje i promjenu posteljine i ručnika. Stan je vrlo čist. Velika prednost je prekrasna velika terasa s koje se možete diviti Jadranskom moru, najbolji pogled danju i noću do zvijezda. Kuća je lijepo smještena, dobro bi nam došlo začinsko bilje koje raste u vrtu. Nemamo zamjerki na sam stan, nadamo se da ćemo jednog dana ponovno posjetiti Lidiju u Orebiću. Nekoliko riječi o vlasnici, Lidia je divna osoba, vrlo je otvorena i odlično govori engleski. Rekla nam je gdje otići na plaže, gdje se parkirati u Dubrovniku, gdje ukusno pojesti, što vidjeti i kamo otići, sve preporuke su bile vrijedne pažnje, posebno izlet na okolne otoke, vjerojatno je bio vrhunac našeg odmora ! Vjerujem da je boravak s Lidijom jedna od najvećih ideja pa ga od srca preporučujem i daje vam 10 zvjezdica!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala

Draga Joanna Hvala na ovim lijepim riječima. Bili ste divni gosti koji će uvijek biti dobro došli. Lp,Lidia

Schio , Italija
Odlično! (5/5) Boravio u A6+1, Kolovoz 2020
Sve savršeno!

Prekrasan stan opremljen sa svime. Savršeno čišćenje. Čudesan pogled. Lidia i njezina obitelj divni ljudi, ljubazni i uslužni. Pogodno za sve usluge. Ako ne želite uzeti automobil u vrlo kratkom vremenu doći ćete do mora ili ćete stići u centar. Moj savršen odmor! Jedva čekam da se vratim!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa talijanski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Lidia Starašinić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Dobar dan i dobro došli. Odabirom našeg smještaja odabrali ste mir, predivan pogled, pravo mjesto za odmor. Kako radim kao turistički vodič svojim gostima rado stojim na usluzi u srpnju i kolovozu. Dostupna na mob 00385981614600 24h na dan.

Oglas Apartmani Jomi je pregledan 50928 puta od 22.01.2016.