Apartmani MarinaTrpanj - Dubrovnik i okolica

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Trpanj i regiji Dubrovnik i okolica!
Opis objekta

Apartmani Marina su idealan izbor za one koji žele provesti vruće ljetne dane na jednoj od najljepših Peljeških plaža Divni, a ugodne noći u malom selu Donja Vrućica. Smješteni su 20 minuda hoda od plaže Divna koja prema legendi svoje ime duguje Mariji Terezi koja je bila oduševljena njenom ljepotom. Radi mirnog okruženja idealni su i za smještaj obitelji s malom djecom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši gotovinom po dolasku u apartmane. Predviđena akontacija koja se uplaćuje na račun vlasnika iznosi 30posto od iznosa rezerviranih smještajnih kapaciteta. Check in 12.00 Check out 11.00 Mogući dogovori
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 2 km
  • Plaža: 2 km
  • Trgovina: 7 km
  • Restoran: 2 km
  • Doktor: 7 km
  • Ljekarna: 7 km
  • Pošta: 7 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Osim pića dobrodošlice koje ćete uvijek dobiti tu su i mogućnosti degustacije poznatih peljeških vina i rakija. Također domaćini će Vam rado pokazati svoje malo gospodarstvo te domaće životinje koze, magarca, kokoši, purice i slično. Ispred samih apartmana pruža se mogućnost kupnje kruha i pekarskih proizvoda svako jutro.
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Marina
Marina Grljušić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Obitelj Grljušić se bavi već 20 godina iznajmljivanjem smještajnih jedinica gostima iz cijelog svijeta. Naš cilj je uvijek bio zadovoljan gost te tako imamo turiste koji nam se uzastopno vraćaju duži niz godina. Kao studentica turizma preuzela sam booking obiteljskih apartmana i smještajnih kapaciteta te za sve informacije stojim na raspolaganju.

Oglas Apartmani Marina je pregledan 5942 puta od 22.05.2015.