Apartman LjubicaTrpanj - Dubrovnik i okolica

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Trpanj i regiji Dubrovnik i okolica!
Opis objekta

Trpanj se smjestio na sjeverozapadnoj obali poluotoka Pelješca, osim turističkom cestom, s kopnom je spojen i morskim putem iz luke Ploče trajektom. Prekrasne, uglavnom šljunčane plaže u samom mjestu ili u obližnjim mjestima jamče Vam prekrasno čisto more opasano stoljetnim borovim šumama, mirne i skrivene uvale koje jednostavno svojim ljepotama ostavljaju bez daha. Plaža Luka se nalazi 200 m od kuće, odnosno 3 minute pješačenja. U ponudi imamo apartman 11+0 i 4+1 Apartman 11+0 se sastoji od 5 spavaćih soba, 3 wc sa tušom, perilica rublja se nalazi u jednom, dnevni boravak sa kuhinjom (perilica posuđa), i terasa. Apartman se sastoji od 2 spavaće sobe, 2 wc sa tušom, kuhinja sa terasom. Gosti imaju zajednićki vanjski roštilj koji mogu koristiti. Parking je privatni.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
gps adresa objekta : 43°0`21. 942˝ 17°16`38. 384˝ Molimo zadržite svoj ​​apartman čist tijekom svog boravka. ( Čišćenje nije predviđeno. ) molimo planirati svoj ​​dolazak poslije 14:00. Gosti se mole da se isele iz stana do 10:00 sati na dan odlaska. Molimo da se poštuje kućni red, tišina od 23:00-09:00. Kućni ljubimci ne smiju se dovesti u apartman bez prethodne suglasnosti od svog domaćina. Cijena apartmana za cijelo ugovoreno razdoblje naplaćuje se prilikom početka svog boravka. (u roku od 24 sata) Nakon odlaska, dužni ste pozvati domaćina da pregleda apartman. Prilikom rezervacije plaća se akontacija, a iznos po dogovoru. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Ljubica
Fani Roso Oglašivač od 2010
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Ljubica je pregledan 3410 puta od 16.12.2021.