Apartman A&BPodaca - Split i okolica

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Podaca i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Kompletno renoviran I savremeno opremljen apartment, koji je smjesten na prvom katu. Klimatiziran apartment ima dvije sobe sa terasom I pogledom na more, kuhinja I dnevni boravak. Udaljenost od plaze je oko 100 metara I 200 metara of centra. Gostima je pristupan bezicni internet I televizija. Takodjer je na raspolaganju I koristenje terase sa grilom. Gostima ce biti omogucen parking a u cijenu je ukljucena I boravisna pristojba.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme dolaska poslije 12. 00 a odlazak do 10. 00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 80 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Pošta: 200 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Disco klub: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman A&B
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Zenica, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2019
Sve najbolje porodici Peric iz Zenice!

Danas smo stigli iz Podaca. Morala sam odmah da ostavim komentar i da svima preporučim smještaj kod porodice Perić. Teta Božica i čika Anto (moram ih tako osloviti, jer su predivni ljudi)su najbolji! Kod njih smo proveli 9 jako lijepih dana ( 31.08. - 08.09). Bilo nam je zaista ugodno. Apartman je odličan i sve je onako, kako je i opisano. Uvečer smo zajedno sa njima roštiljali i uživali u divnim razgovorima. Sve što nam je bilo potrebno, imali smo kod porodice Perić. Apartman je blizu mora i plaže. Prodavnica nije daleko. Dječje igralište u blizini. Cijena apartmana je zaista pristupačna. Porodici Perić se od srca zahvaljujem na predivnom gostoprimstvu i želim im svako dobro i jako mi je drago što sam ih upoznala. Nećete se pokajati, ako se odlučite, svoj godišnji odmor provesti kod porodice Perić!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Banja Luka, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2019
Topla preporuka

Zahvaljujući položaju, opremljenosti, čistoći i iznad svega predivnim vlasnicima moja porodica imala je nezaboravno ljetovanje. Nadam se ponovnom druženju sljedeće ljeto. Srdačan pozdrav bračnom paru Perić

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Laktaši, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2019
Preporuka

Boravili smo u apartmanu od 24.8 do 28.8., izuzetno uredan apartman i ljubazni domaćini, preporuka od srca. Veliki pozdrav porodici Perić i vidimo se dogodine!

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Prikaži sve komentare
Anto Peric Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman A&B je pregledan 27408 puta od 05.06.2017.