Apartmani Kraljice Jelene Trogir - Split i okolica

cijena od € 90 na noć
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Svijetli, novoizgrađeni (2019.), moderno opremljeni apartmani u mirnom dijelu Mastrinke na otoku Čiovu. Apartmani su potpuno opremljeni i nude svu udobnost koju možete poželjeti za opuštajući odmor. Zbog položaja možete uživati ​​u prekrasnom pogledu na more. Apartmani se nalaze samo dvije minute hoda od prekrasnih šljunčanih plaža, 2,5 km od centra Trogira i samo 5 km od zračne luke. Najbliža trgovina je udaljena 200 m. Apartmani (2) imaju vlastito parkirno mjesto dodijeljeno apartmanima.Nekretninu prikazanu na fotografijama, uključujući bazen, koriste isključivo gosti dva apartmana, koji se također mogu rezervirati kao jedna jedinica za dvije obitelji ili 8 + 2. Lokacija nudi brojne mogućnosti za istraživanje gradova i prirode. Postoji i mogućnost upoznavanja područja na vodi, a za to postoje brojne ponude na licu mjesta.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se odvija izključivo na tekući račun iznajmljivača I to najkasnije 30 dana prije ulaska u apartman. Gost je obavezan uplatiti cijeli iznos troškova rezervacije. Za rezervacije manje od 7dana je obavezna paušala za čišćenje od 100€. Dolazak u apartmane je od 14h a izlazak do 11sati,ili po dogovoru!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Gost moze stornirati rezervaciju 4 tjedna prije ulaska u apartman bez troškova ,a nakon 4tjedna je duzan platiti 50% troškova rezervacije!
Udaljenost od objekta
  • More: 80 m
  • Plaža: 80 m
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Banka: 500 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 1.5 km
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Zračna luka: 5 km
  • Marina: 3 km
  • Disco klub: 3 km
  • Casino: 2 km
  • Nacionalni park: 40 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Kraljice Jelene
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Geiselberg, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Kolovoz 2022
Oaza dobrog osjećaja s 5 zvjezdica

U kolovozu smo proveli 14 prekrasnih dana s obitelji prijatelja u ovom sjajnom objektu, tako da smo imali i apartmane i bazen samo za sebe. Apartmani su vrlo moderni, a vanjski prostor također je opremljen prema vrlo visokim standardima (više mogućnosti za sjedenje, dovoljno ležaljki, veliki suncobran). Kontakt sa stanodavcem bio je vrlo srdačan od samog početka, a gospodin Pavlinušić je uvijek bio dostupan telefonom tijekom našeg boravka. Iz kompleksa imate prekrasan pogled na kopno i more... čak možete gledati kako zrakoplovi za odmor polijeću i slijeću (niska buka zrakoplova, što nama nije smetalo). Putovanje do ljetovališta u početku nam je trebalo malo da se priviknemo, jer je bilo jako strmo. Do plaže se može stići pješice za nekoliko minuta i bila je savršeno prikladna za nas s malom djecom... čista voda i nije pretrpana. Draga obitelji Pavlinušić, kod vas smo se osjećali kao kod kuće i rado bismo došli opet!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Skoczów, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2022
Prekrasan boravak

Prijava je prošla glatko, a domaćin je bio vrlo ljubazan i pun razumijevanja. Stan i bazen bili su vrlo čisti. Opremljen svime što vam može zatrebati. Sve je završeno na vrlo visokoj razini. Zgrada se nalazi na brežuljku sa prekrasnim pogledom. Svakako preporučujemo boravak ovdje.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Velbert , Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Lipanj 2022
Ekskluzivan apartman s 5 zvjezdica

Super kvalitetno namješten moderan stan u kojem se osjećate dobro. Ništa ne nedostaje! Vanjski prostor s bazenom, ležaljkama i ležaljkama poziva vas da se zadržite. Na pješačkoj udaljenosti nalazi se nekoliko plaža. Do prekrasnog grada Trogira također se može brzo doći. Bilo je to prekrasno vrijeme za opuštanje! Rado bismo se vratili.

Preporučujem za :
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Joso Pavlinušić Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Njemački,
Oglas Apartmani Kraljice Jelene je pregledan 20681 puta od 20.06.2021.