Apartmani StellaVodice - Šibenik i okolica

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Vodice i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Kompletno opremljeni apartmani u strogom centru grada Vodice, u blizini marine, tržnice hranom, trgovina mještovitom robom, ljekarne, liječničke ambulante, pošte, banke i autobusnog kolodvora. Iako u strogom centru Vodica, objekt ima vlastito dvorište koje pruža privatnost, zelenilo i mir. U dvorištu se nalazi roštilj kojeg gosti smiju koristiti. S obzirom na smještaj u strogom centru grada, objekt nema vlastito parkiralište, ali se u njegovoj blizini (oko 200 m) nalazi parkiralište koje se plaća. U Vodicama se nalaze nekoliko kilometara duge uređene šetnice uz more i plaže, od apartmana udaljene oko 100 m. Do Šibenika udaljenog 12 km se može doći busom ili brodom čije je pristanište od apartmana udaljeno oko 300m. Brod plovi nekoliko puta dnevno do Šibenika, uz pristajanje na otocima Prviću i Zlarinu. U okolici Vodica se nalaze dva nacionalna parka - Krka i Kornati. Krka je udaljena 25 km i dostupna autom ili busom. Do Kornata se iz Vodica može doći organiziranim izletima brodom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Cijena apartmana se odnosi na 2 odrasle osobe i do 2 djeteta do 12. godine starosti. Za broj osoba veći od gore navedenog se dodatno plaća 10 €/noćenje za svaku osobu. Kod rezervacije smještaja gost plaća 50% ukupne cijene smještaja. Kod dolaska gost plaća u gotovini preostalih 50% ukupne cijene smještaja i100 € akontacije za slučaj učinjene štete u apartmanu. Puni iznos akontacije se vraća gostu na dan njegovog odlaska, nakon pregleda apartmana. U slučaju otkazivanja do 2 tjedna prije datuma dolaska, gostu se vraća puni iznos uplaćen tijekom rezervacije. Nema povrata novca u slučaju da gost ne dođe ili otkaže rezervaciju kraće od 2 tjedna prije datuma dolaska. Smještaj je na raspolaganju od 14h na dan dolaska do 10h na dan odlaska
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 60 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 700 m
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Željeznički kolodvor: 12 km
  • Zračna luka: 100 km
  • Marina: 70 m
  • Nacionalni park: 25 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Mogućnost korištenja terase površine oko 35 m2 na vrhu kuće. Mogućnost korištenja roštilja. Dostupni su ručnici, posteljina i sušilo za kosu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Stella
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Križevci, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Stella, Kolovoz 2017
ODLIČNO!

Stvarno je sve bilo super, gazda je bio vrlo pristupačan, u apartmanu nam ništa nije falilo i sve je bilo super, apartman je u centru praktički i sve nam je bilo na dohvat ruke.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Sisak, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Stella, Srpanj 2017
Preporučujem svima

Super lokacija, gotovo sam centar Vodica. Sve je blizu. Uređenost apartmana na najvišem nivou. Svaka pohvala. Preporučujem svima i nadam se da se vidimo i iduće godine.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Zahvala

Dragi Medo, hvala Vam na svih 14 lijepih komentara :-) Nadam se da ćemo se ponovno vidjeti. Ugodan ostatak ljeta želim :-)

Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Stella, Srpanj 2017
Super

Vrlo ugodan mali apartman. Ispred apartmana je simpatično dvoriste u kojem se može piti kava i odmarati, ili ostaviti bicikl. Smješten u centru Vodica, super za večernje izlaske i šetnje. Domaćin je susretljiv i pristojan, nenametljiv. Naša preporuka.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
zahvala

Dragi Maturin, Drago mi je što Vam je bilo ugodno u našim apartmanima.

Kristijan Dobrenić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Stella je pregledan 33562 puta od 06.07.2016.