Apartmani KataTribanj - Zadar i okolica

cijena od € 80 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Tribanj i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Želimo da s nama provedete prekrasan i miran odmor, bez stresa i buke velikih gradova. Vila se nalazi na samoj obali udaljena 10 m od plaže. Sastoji se od dva novo uređena, velika i komforna apartmana. U potpunosti opremljenima za ugodan i siguran boravak. Apartmani su namijenjeni velikim obiteljima ili većem broju osoba. Nalazi se u neposrednoj blizini nacionalnog parka Starigrad Paklenice i 40 km od Zadra. Udaljenost od samog centra, doktora, ljekarne, velikog broja restorana i marine 10 minuta. Apartmani se sastoje od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, spavaćih soba i kupaonice. Kuhinja je opremljena raznim aparatima ( aparat za vodu, kuhalo za vodu, blender, pribor za jelo i kuhanje ).

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija pri plaćanju je obvezna, zbog naše sigurnosti kao potvrde da će gost doći u dogovorenom terminu. Ona iznosi 25 posto od ukupnog iznosa boravka. Noćenje se plaća pri dolasku Vrijeme dolaska novih gostiju u popodnevnim satima. Odlazak je u prijepodnevnim satima najkasnije do 10 sati prije podne.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 50 m
  • Nacionalni park: 8 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
U cijenu su uključeni korištenje klime i interneta. Pošto se nalazimo u blizini nacionalnog parka mogući su razni izleti u prirodi, špilje obilasci raznih povijesnih znamenitosti. Pošto je i Zadar u blizini kao najbolja top europska destinacija, osim uživanja u prekrasnoj prirodi i čistom moru iskoristite dan i poklonite ga našem prekrasnom Zadru nećete požaliti Doista se nalazimo na prekrasnoj lokaciji gdje svatko može pronaći nešto što bi mu se svidjelo.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Kata
Ivana Musin Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Pozdrav ! Dragi moji gosti željela bi s vama podijeliti sve ono u čemu uživamo svakodnevno. Veselim se vašem dolasku dobro nam došli.

Oglas Apartmani Kata je pregledan 7463 puta od 23.03.2016.