Mobilna kućica Adriatic Blue CoastMurter Jezera - Otoci

cijena od € 210 na noć
Opis objekta

Mobilne kućice Adriatic Blue Coast nalaze se na otoku Murteru u kampu Jezera Village, u borovoj šumi neposredno uz šljunčanu plažu. Kućice pružaju komfor hotelske sobe i dobro opremljenog apartmana u potpunom doticaju s prirodom i zelenilom. Zabavni, ugostiteljski, sportski, rekreacijski i animacijski sadržaji koje pruža kamp, obogaćuju odmor i čine ga nezaboravnim... Mobilne kućice uključuju po dvije spavaće sobe (jedna sa bračnim krevetom i jedna sa dva odvojena kreveta) kompletno opremljena kuhinja sa blagavaonicom u kojoj se nalazi i jedan pomoćni ležaj za jednu ili dvije osobe, komforna kupaonica, klima, Sat-TV, sef... Velika terasa opremljena je udobnom garniturom za blagovanje i odmor te električnim roštiljem. Parking za jedno vozilo nalazi se uz objekt. U cijenu smještaja uključeni su ručnici i posteljina. WI-FI je besplatan i dostupan je u objektu. Za veća društva preporučamo kućice 226 i 227 koje su smještene jedna uz drugu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Informacije i cijene boravka: renters.croatia@gmail.com U cijenu boravka nije uključena dnevna boravišna pristojba i potrebno je platiti na recepciji: Odrasle osobe 8,00kn, djeca od 12-18 god 4,00kn, djeca do 12 god besplatno. Jednokratna prijava u kamp nije uračunata u cijenu boravka, a iznosi 7,60 kn i plaća se na recepciji. Na upit, moguć je boravak jednog kućnog ljubimca uz plaćanje. Kamp naplaćuje boravak vašeg ljubimca u kampu, a plaća se na recepciji prema važećem cjeniku pri dolasku, Boravak kućnog ljubimca u mobilnoj kućici se dodatno naplaćuje 10 EUR/dan. Ovaj iznos plaća se uz rezervaciju. Uplate se vrše na bankovni račun u EUR ili u kunskoj protuvrijednosti. Za potvrdu rezervacije potrebna je akontacija u iznosu od 30% od ukupne cijene. Ostatak cijene (70%) je potrebno uplatiti najkasnije 30 dana prije termina dolaska. Informacije o dostupnim First i Last minute ponudama, možete dobiti putem emaila renters.croatia@gmail.com Check in: od 15h00 Check out: do 10h00
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Otkazivanje rezervacije: - Više od 15 dana od prvog dana rezerviranog termina - povrat u iznosu od 50% cjelokupnog iznosa. - 15 ili manje od 15 dana od prvog dana termina bez povrata.* (*prema našim mogućnostima, ponudit ćemo vam drugi termin)
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 2 km
  • Željeznički kolodvor: 4 km
  • Zračna luka: 45 km
  • Marina: 300 m
  • Sportske aktivnosti: 100 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Na recepciji kampa dogovorite neki od izleta u spektakularne obližnje Nacionalne parkove i parkove prirode: Kornati, slapovi Krke, Plitvička jezera, Vransko jezero, Paklenica... Fun park Mirnovec u Biogradu, za idealnu popodnevnu i večernju obiteljsku zabavu, udaljen je 31km. Kamp nudi i bogatu sportsku ponudu, tečajeve i najam opreme: tenis, stolni tenis, mini golf, jedrenje, surfanje, ronjenje, SUP,.. Ako želite dovesti i svoj brod do 7 m duljine, u kampu je dostupna i čuvana marina. Mjesto za vez broda je potrebno rezervirati unaprijed. Svakodnevna opskrba svježim namirnicama je dostupna u dobro opskrbljenoj trgovini, pekarnici, mini tržnici, a kući možete ponijeti i pokoji suvenir ili autohtoni proizvod. Ako ne želite kuhati svaki dan, počastite se u restoranu ili pivnici. U kampu se provode programi i radionice za djecu. Mini klub je predvidjen za djecu od 4 - 12 godina, a Teen klub za one od 13-19. Za ljepotu se brine frizerski salon, a za relaksaciju studio za masažu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Mobilna kućica Adriatic Blue Coast
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Mario K. Renters Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Francuski,
Oglas Mobilna kućica Adriatic Blue Coast je pregledan 44087 puta od 06.06.2016.