Apartmani MobilePirovac - Šibenik i okolica

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Pirovac i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Moderan i pažljivo planiran kamp za ispunjavanje želja najzahtjevnijih odmora. U zagrljaju maslina oko kampa bit ćete jedno s prirodom. Dobro održavana šljunčana plaža udaljena je 70 m, a najbliži grad Pirovac udaljen je samo nekoliko minuta hoda. Kamp raspolaže s 15 novih klimatiziranih kućica s digitalnim TV kanalima, velikom terasom s blagovaonom, dodatnom ljetnom kuhinjom. Kamp ima i parcela za kamp prikolice, šatore. Moguć je i cjelogodišni paušalni najam parcele. Kućice su i na prodaju. U kampu možete iznajmiti bicikle, e-bicikle, e-scooter, četvorokotač, auto, plovila (više vrsta). Nudimo mogućnost priveza plovila na boju.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prijava je moguća poslije 16 časova (kasniji dolazak potrebno je najaviti), odjava je do 10 časova. 50% cijene se plaća najkasnije 60 dana prije dolaska, ostalih 50% 3-5 dana prije dolaska. Otkaz rezervacije do 60 dana je besplatan, unutar 60 dana je 50%, no show je 100%.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 70 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 800 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Benzinska crpka: 90 m
  • Marina: 1 km
  • Nacionalni park: 3 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
U kampu se nalazi caffe bar s nekoliko vrste odabrane brze hrane. Za najveću dječju radost pobrinuli smo se za dječja igrališta na dječjem igralištu. Za opuštanje bit će bazen s grijanom morskom vodom, valovima i fontanom oko koje će biti položene ležaljke. U kampu se nalazi i roštilj za ljubitelje roštilja i piknike na otvorenom. Kuće imaju TV kanale, Wi-Fi je dostupan u cijelm kampu. Možete iznajmiti električne bicikle, retro skiro-skuterje, dječje krevete, dječja stolica za hranjenje. Za entuzijaste za fitnes postoji i mali street fitness. Parkirališni prostori su besplatni. Mali kućni ljubimci (do 5 kg) u kućicama su dozvoljeni, dok u vlastitim šatorima i prikolicama na parcelama nije ogranićena veličina kućnog ljubimca.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mobile
Suzana Nešović Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Za sva pitanja vezana za kamp \Camping Pirovac\ se obratite meni.

Oglas Apartmani Mobile je pregledan 13728 puta od 06.03.2018.