Apartmani ŠkaraPašman Ždrelac - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kompletno opremljeni apartmani, klima, tv satelit, internet, .... . Smješteni u mirnoj uvali, PRVI RED DO MORA. U dvorištu je na korištenje roštilj sa velikom terasom za ugodna obiteljska druženja. Dvorište je pogodno za djecu, sa toboganom i ljuljačkom. . Parking je osiguran u dvorištu. , Ispred objekta nalazi se plaža, pogodna i za malu djecu.Iz dvorišta ste direktno na plaži. Plaža je sa sitnim šljunkom i ima prirodnu hladovinu. Druga plaža koja je jednim dijelom pješčana udaljena je 150 m.Ispred samog objekta nalazi se i riva(mol) pa je moguće koristiti vez za manji čamac.Manja trgovina i cafe bar udaljeni su 150 m.Restoran sa ribljim specijalitetima udaljen je 300 m. Do centra mjesta treba Vam 15 min lagane šetnje, gdje se nalaze restoran, slastičarnica, market, tržnica, pošta.... . DOBRO NAM DOŠLI!!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kod rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju od 30% na račun. . Vrijeme dolaska gosta iza 14 sati, a vrijeme odlaska do 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 700 m
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 8 km
  • Banka: 8 km
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 8 km
  • Autobusni kolodvor: 11 km
  • Željeznički kolodvor: 11 km
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 10 km
  • Nacionalni park: 8 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice uključeno je u cijenu, kao i jedan dalmatinski ručak ili večera tijekom boravka dužeg od 8 dana. Moguće je koristiti i privez za brod.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Škara
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Marktleuten, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Svibanj 2023
Odličan apartman, s odličnom obitelji

Lokacija kuće je fantastična, a apartmani su vrlo dobro opremljeni. Posebno se ističe ljubaznost i ljubaznost vlasnika. Predivno je tiho, tako da spavate kao u snu. Hvala Senka i Goiko, kod vas je bilo savršeno. Vratit ćemo se.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima,
Odgovor domaćina
Dragi gosti!

Poštovani Dietmar i Sigrid! Puno Vam hvala na lijepim riječima. Nama je najvažnije da su naši gosti zadovoljni. Drago nam je da ste se kod nas lijepo osjećali i da nam se želite vratiti. Vidimo se sljedeće ljeto. Puno lijepih pozdrava iz Ždrelca, Senka i Gojko

Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2022
Najbolji odmor

Kuća je na prekrasnoj lokaciji, mir, tišina, idealan odmor za cijelu obitelj. Ispred kuće je plaža koja je top, hlad je od cca 15 sati tako da se djeca mogu brčkati u moru u hladu Apartman je čist, uredan, vlasnica gđa Senka je divna žena, simpatična, uvijek voljna pomoći. Mi smo se osjećali kao da smo doma, svojoj kući smo se vratili odmorniji nego ikada. Toliko nam se svidio ovogodišnji odmor da želimo svake godine ljetovati baš ovdje.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Dragi gosti!

Draga Sofija! Mi Vas opet čekamo za koji dan, a ja tek sada odgovaram na Vaš komentar. Jednostavno mi je promaklo to učiniti! Izvinite molim Vas. Hvala Vam na divnim riječima. Trudimo se da naši gosti budu zadovoljni i da kod nas ugodno provedu svoj odmor. Hvala Vam što nam se vraćate. Nadam se da ćete biti zadovoljni kao i prošle godine. Čekamo Vas opet. Sretnooooo!! Senka i Gojko

4274 Žirovnica, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2022
Apartmani Škara, Ždrelac 34/31, Pašman

Kuća je na fantastičnoj lokaciji, tik uz more, na samom kraju malog sela. Okolica kuće je mirna i idealna za odmor od svakodnevice. Plaža s molom je neposredno uz kuću i pogodna je za sve kupače. (Djeca se mogu igrati u plićaku, a možete skakati u more s mola.) Apartmani su ugodni i vrlo čisti. Pogled na more s balkona apartmana je prekrasan. Ujutro se probudite s pogledom na izlazak sunca. Iza kuće se također nalazi veliki zajednički prostor sa kaminom, za roštiljanje. Domaćini su vrlo ljubazni i uslužni. Počastili su nas izvrsnim domaćim specijalitetima. Po dolasku poklon dobrodošlice (domaća rakija, voda) u hladnjaku. Trgovina mješovitom robom nalazi se 100 m od kuće. Osim dućana, tu je i ugodan bar, a malo dalje i pansion s jelima. S nama su bila i 2 psa, koji su bili dobro primljeni i proveli odmor bez stresa. Mogli su se kupati u moru ispred kuće, au okolici ima i mnogo šetnica. Hvala vam gospodine. Senka i gosp. Gojko za sve. Vraćamo se sljedeće godine!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Odgovor

Poštovana gđa Elizabeta i g. Boštjan! Hvala Vam na lijepim riječima koje ste nam uputili. Drago nam je da ste kod nas proveli ugodni odmor. Uvijek se trudimo da naši gosti budu zadovoljni, a zadovoljni gosti naša su najveća nagrada. Veselimo se da nam se vraćate sljedeće ljeto. I vaši psi su nam dobrodošli. Primite lijepe pozdrave iz Ždrelca! Senka i Gojko

Senka Škara Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Njemački,
Više o domaćinu

Cijenjeni gosti! Ako Vam je potreban miran odmor, bez gužve na velikim plažama, naši apartmani idealni su za Vas. . Smješteni smo u mirnoj uvali, PRVI RED DO MORA, sa plažicom ispred kuće. Plaža je sa sitnim šljunkom, ima prirodnu hladovinu, a pogodna je i za djecu. Tu je i riva(mol), pa možete koristiti i vez za čamac. DOBRO NAM DOŠLI!!

Oglas Apartmani Škara je pregledan 50149 puta od 28.06.2017.