Apartmani ElaSukošan - Zadar i okolica

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Sukošan i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Apartmani ELA nalaze se u mjestu Sukošan, 7 km udaljenog od Zadra. Udaljenost od centra mjesta 15 min šetnje, a do plaže 2 min šetnje. U blizini se nalazi najveća nautička marina na Jadranu \\Marina Dalmacija\\. Mirna okolina, te predivni pogledi na more, Vaš odmor učinit ce ljepšim i ugodnijim. Za večernji izlazak možete otići do grada Zadra ili Biograda. Kapacitet apartmana je za 4 osobe (2 2).

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
REZERVACIJA APARTMANA Ako želite rezervirati apartman molim da nas kontaktirate na Mob. : 385 91 558 72 53 ili e-mail: nita. rezan@gmail. com. U svojoj poruci navedite željeni termin i broj osoba za koje biste željeli rezervirati smještaj, mi ćemo Vam poslati ponudu za rezervaciju apartmana. Nakon što prihvatite ponudu imate rok od 2 radna dana za uplatu akontacije u iznosu od 100 EUR isključivo u Euro valuti. Kad uplata bude evidentirana šaljemo Vam potvrdu rezervacije. Oko 2 radna dana je potrebno za evidenciju uplate. Akontacija za rezervaciju iznosi 100 EUR. Broj osoba koji će boraviti u apartmanu ne smije biti veći od onoga navedenog u potvrdi rezervacije apartmana.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Apartmani uključuju: sobu, dnevni boravak, kuhinju, kupatilo, balkon, TV, i klimu. Mogućnost korištenja grill-a. Korištenje privatnog parkinga. Mogućnost korištenja WLAN-a.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ela
Anita Režan Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski,
Više o domaćinu

Kontakt: Anita Režan, Adresa: Tratice 50, 23206 Sukošan Mob. : 385 91 558 72 53 e-mail: nita. rezan@gmail. com

Oglas Apartmani Ela je pregledan 28417 puta od 11.03.2018.