Apartmani MateoSveti Filip i Jakov - Zadar i okolica

cijena od € 60 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Sveti Filip i Jakov i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Vrlo atraktivna tri stana s balkonima, luksuzna novogradnja - stanovi su u potpunosti novonamješteni i novoopremljeni - stanovi se sastoje od: ulaznog prostora zaštićenog s protuprovalnim vratima, u cijelosti novonamještene i novoopremljene kuhinje, blagovaonice i klimatiziranog i novonamještenog dnevnog boravka s izlazom na balkon, spavaće sobe s prostranim ležajevima, kao i garderobnim ormarima, te kupaonice s tušom/wc-om - LED televizori, klima uređaji, hladnjaci s ledenicama. Kuća se nalazi 300 m od centra ljetovališta, 300 m od mora, 400 m od plaže, iznad magistrale.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 40 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 4 km
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 4 km
  • Pošta: 400 m
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 4 km
  • Željeznički kolodvor: 25 km
  • Zračna luka: 20 km
  • Marina: 4 km
  • Sportske aktivnosti: 400 m
  • Casino: 25 km
  • Nacionalni park: 5 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Osim informacija važnih za boravak i odmor, nudimo prodaju izleta u Nacionalni Park Plitvička jezera (150 km), Nacionalni park Krka (70 km) i Nacionalni park Kornati (25 NM). Takodjer nudimo najam bicikla, motocikla, automobila i brodica.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mateo
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
lublin, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2015
Super ostalo

JA visoko preporučiti smještaj u Mateo. Velika mjesto za ljude koji traže idealno mjesto / smještaja. Właściciele.Miła prekrasna atmosfera, rodzinna.Miejsce idealno za odmor i za noćni život. Iznenađujuće pogled s balkona na more. Čisto i dobro opremljeni apartament.Polecam za ljude koji imaju djecu (puno prostora za trčanje) i zwierzęta.Mieszkaliśmy tamo po drugi put, a ako vrijeme dopusti mi ćemo ići (s djecom i psom) opet u stan Mateo Super Spe uređena vrijeme

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Velika Gorica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2015
Dojmovi

Deset dana svog godišnjeg odmora ove godine smo proveli u apartmanima Mateo. Gđa. Ivana sa kojom sam dogovarala rezervaciju apartmana je draga i profesionalna osoba i dostupna u bilo koje vrijeme da odgovori na bilo koji upit koji sam imala. Veliko iznenađenje su nam pripremili i domaćini Samantha i Oliver kada smo stigli prvi dan i kada su nas dočekali u apartmanu koji je bio rashlađen za naš dolazak. Apartman je lijep, čist i mirišljav. Veliko lijepo dvorište sa puno zelenila, velikim prostorom za parkiranje auta (što je mom suprugu bitno). Samantha i Oliver ugodni domaćini koji ako nam je trebala bilo kakva pomoć bili su nam na raspolaganju. Da skratim, bilo je super i nadam se da ćemo još koji puta naš godišnji provesti ovdje :)

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
filip i jakov, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2015
Savršeno mjesto

dobrodošli Mateo borave u stanu sa svojom djecom 14 i 16 godina susreo s našim očekivanjima. Mi smo obitelj koja plaća puno pažnje na čistoću prostora, atmosfera učiniti ono što smo rekli da smo malo izbirljiva. Ovdje možete pronaći sve. Apartman Mateo je vrijedan preporuke. Idealno mjesto za obitelj i kućne ljubimce. Super smještaj. U neposrednoj blizini brojnih atrakcija, posebno na početku kolovoza. Blagdan Zadra i Biograda velikom događaju. Ja bih preporučio zadnjoj etaži-garret- zadivljujući pogled na more, dvije velike terase, veliki objekti stan. Čistoća je bitno.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Oliver Marinovic Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Oglas Apartmani Mateo je pregledan 33091 puta od 17.05.2014.