Apartmani DeveronHvar Zavala - Otoci

cijena od € 70 na noć
Opis objekta

Apartmani Deveron nalaze se s južne strane otoka Hvara, u malom ribarskom i turističkom mjestu Zavala.Otok Hvar je također je poznat kao najsunčaniji hrvatski otok sa čak 2715 sunčanih sati godišnje. Njegova južna strana i mjesto Zavala imaju posebnu mikroklimu pogodnu za ljude sa problemima dišnih puteva (astma, alergije). Apartmani Deveron su smješteni tik do mora (cca 70m- prvi red od mora). . Za vrijeme najvećih vrućina možete uživat u sjeni borove šume uz šum vjetra i cvrkut cvrčaka. U sklopu vrta nalazi se komin. Priroda i okruženje u Zavali, u apartmanima Deveron, idealno su mjesto za relaksirajući odmor posebice za porodice s djecom, starije ljude, ali i za goste umorne od svakodnevne gradske buke i gužve. Apartmani Deveron su koncipirani kao zasebni stanovi, sa samostalnim ulazom. Svaki apartman ima jednu ili dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kompletno opremljenu kuhinju i blagovaonu, kupatilo i WC, veliku terasu s pogledom na more.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Na dan odlaska molimo napustiti APP do 10. 00 sati. Na dan dolaska APP je slobodan od 14. 00 sati. Akontacija za boravak iznosi 30% od cijelokupnog iznosa. Početak i kraj boravka u glavnoj sezoni je PETAK. Dolazak i odlazak van sezone- po dogovoru. Završno čišćenje 30,0 eur -40,0 eur. Dodatna osoba 10,0 - 20,0 eur/dan. Rezervacija se smatra potvrđenom nakon što je uplaćena akontacija u iznosu 30%. Plaćanje rezerviranog smještaja vrši se prvi dan dolaska. Plaćanje apartmana moguće je samo u gotovini.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Iznos uplaćene akontacije vraća se samo u slućaju otkazivanja rezervacie najmanje 60 dana prije dolaska. U slućaju nepravovremenog otkaza ili nedolaska gosta,uplaćena akontacija se zadržava. Gost je dužan obavijestiti nas o promijeni datuma dolaska ili kasnom dolasku( poslije 21.00 h). U slućaju kasnijeg dolaska od rezerviranog (idući dan),ili ranijeg odlaska,gost je dužan platiti iznos za čitav period rezervacije. Savjetujemo Vam,da skolopite policu od otkaza rezervacije kod osiguravajućeg društva po Vašem izboru. Gost je dužan prijaviti svaku štetu koju je prouzročio,u slučaju oštećenja na imovini. Gost je dužan nadoknadit nastalu štetu. Nismo obveznii snositi odgovornost u slučaju krađa,nezgode ili oštečenja, na imovini ili osobama,niti preuzeti odgovornost za štete nastale usljed grmljavine,tuće,požara... Gostima savjetujemo da kod osiguravajuće kuće osiguraju svoju imovinu. U apartmanima nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 90 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 7 km
  • Ljekarna: 7 km
  • Banka: 7 km
  • Pošta: 7 km
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Autobusni kolodvor: 7 km
  • Marina: 500 m
  • Sportske aktivnosti: 7 km
  • Disco klub: 7 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Okruženi su borovom šumom u kojoj su za Vaš odmor pripremljene ležaljke i mreže za ljuljanje. Gosti-nautičari, mogu svoje brodove do 7m, stavit na privatno označeno sidrište, koje se nalazi 10m od obale. Od ponude dodatna sadržaja, u Zavali se nalaze dva restorana, beach bar, cafe barovi, pizzeria i trgovina. Zavala je idealna za joging, ili biciklizam Na južnoj strani otoka Hvar, u Svetoj Nedjelji, nalazi se športski centar Cliffbase. Nedaleko od obale s južne strane Hvara, nalazi se otok Šćedro, mjesto za jednodnevne izlete. Morski kanal izmedju Hvara i Šćedra zbog svoje mikroklime, idealno je mjesto za surfiste. Predlažemo posjet gradu Hvaru, koji je grad spomenik kulture, Starom Gradu koji povijesno datira 2000. god. p. k. (UNESCO)
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Deveron
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Alexandra Caric Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Češki, Slovački, Poljski, Ruski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, dobrodošli na otok Hvar, u Apartmane Deveron. Naša kuća idealna je za obitelji umorne od svakodnevne gradske buke i stresa željne odmora i relaksacije. Vjerujem, da kod nas možete naći idealno mjesto za pravi odmor, o čemu svjedoče naši stari dugogodišnji gosti koji nam se iz godine u godine redovno vraćaju. Isprobajte i uvijerite se.

Oglas Apartmani Deveron je pregledan 60215 puta od 06.04.2015.