Apartmani RaićBrač Supetar - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Iznajmljujemo četiri smještajne jedinice u obiteljskoj kući pozicioniranoj u jugoistočnom dijelu stare gradske jezgre, u mirnom i atraktivnom predjelu. Fleksibilan raspored i sadržaji omogućuju kombinaciju korištenja smještajnih jedinica. Svi apartmani kao i soba imaju terasu ili balkon s prekrasnim pogledom na grad i more, opremljeni su klima uređajem, satelitskom TV i imaju pristup bežičnom internetu. Gostima je na raspolaganju parkirališni prostor i dvorišni roštilj, a za sigurno spremanje bicikla mogu koristiti garažu u prizemlju objekta, sve bez dodatne naplate. Perilica rublja i oprema za glačanje dostupni su na zahtjev, također bez naplate. Centar grada i plaže udaljeni su 5 do 10 minuta hoda a prodavaonice 3 minute. U obližnjoj borovoj šumici je rekreativna zona opremljena raznim spravama za tjelovježbu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije plaća se akontacija u iznosu 30%, a ostatak se plaća na licu mjesta tijekom boravka. Gosti bi trebali napustiti apartman u pravilu do 10 sati. Dolazak je u pravilu nakon 14 sati ili prema dogovoru. Nema vremenskog ograničenja za kasnije dolaske.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije vrši se ako je u pitanju viša sila.
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 500 m
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 500 m
  • Autobusni kolodvor: 500 m
  • Zračna luka: 35 km
  • Sportske aktivnosti: 50 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Za goste koji dolaze bez automobila, nudimo besplatan prijevoz pri dolasku i odlasku na relaciji od trajektne luke Supetar do apartmana.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Raić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Szczecin, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2022
Fantastičan

Upravo ono što smo tražili pronašli smo u našem voljenom Supetru. Domaća atmosfera izvrsna lokacija i vrlo, vrlo uslužni domaćini. Kada me neugodno iznenadio probušeni kotač, gospodin Josip mi je bez oklijevanja ponudio pomoć, odvezajući me svojim automobilom do garaže. Stvarno dragi ljudi. Apartman je dobro opremljen aparatima koji vam olakšavaju boravak, poput perilice rublja ili suđa. Preporučam svima koji žele lijepo provesti vrijeme. Kad budemo imali priliku, vjerojatno ćemo se vratiti. Srdačan pozdrav domaćinima.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prijedor, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Lipanj 2021
❤️

Oduševljeni smo smještajem i mjestom. Domaćini su prijatni i profesionalni i uvijek na usluzi. Pogled s terase je božanstven. Suprug, ja i naše dvoje djece smo imali nezaboravan odmor ovdje i sigurno se opet vraćamo!

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Romantičare,
Josip Raić Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Diplomirani inženjer strojarstva, rođen u Supetru, cijeli radni vijek u brodogradilištu Split, sada u mirovini. Jezici hrvatski i engleski. Hobiji glazba, slikarstvo, roštilj. Ljeti stalno boravi u Supetru, u prizemlju objekta i na raspolaganju je gostima na njihov zahtjev.

Oglas Apartmani Raić je pregledan 32925 puta od 27.02.2018.