Apartman SeaviewBrač Sutivan - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman je smješten u drugom redu od mora u mirnom predjelu Sutivana. Ima 3 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, kupaonicu i veliku terasu s pogledom na more. Opremljen je s klima uredajem, Internetom, TVom, opremom za boravak na terasi. Ovaj udobni apartman koji odiše lijepim ugođajem udaljen je samo 2 minuta od prekrasne plaže na kojoj se nalazi popularni kafić. Laganom šetnjom za 10 minuta dođe se u centar mjesta gdje su kafići, dućani, restorani, kino, ljetna pozornica, ambulanta, ljekarna, knjižnica, pošta i ostali sadržaji. Besplatni parking se nalazi 150 m od apartmana iako je uvijek moguće parkirati i u ulici ispred kuće.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Nakon rezervacije smještaja potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 25% od ukupne cijene. Idealno vrijeme za dolazak i odlazak je do podne.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 600 m
  • Ljekarna: 600 m
  • Banka: 500 m
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Autobusni kolodvor: 600 m
  • Željeznički kolodvor: 10 km
  • Zračna luka: 10 km
  • Marina: 500 m
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 800 m
  • Casino: 7 km
  • Nacionalni park: 1.5 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Ljetovanje u Sutivanu pamtit ćete po prekrasnim plažama, borovim šumama, maslinicima i vinogradima. U živopisnom mjestu na raspolaganju su vam kafići, restorani i dućani. Uživat ćete na tradicionalnim feštama, kulturnim događajima, kao i bogatoj ponudi izleta po otoku i obližnjim mjestima. Nedaleko je zabavni park koji nudi provod za najmlađe, a skrovite plaže romantiku za zaljubljene. Poznata biciklistička staza vodi kroz sutivan u ostala zanimljiva mjesta na Braču. Na otok Brač se može doputovati avionom i autobusom iz Zagreba ili trajektom i katamaranom iz Splita. Direkta katamaranska linija povezuje Split i Sutivan 2 puta dnevno i vožnja traje 20 minuta, dok trajekt plovi svakih sat vremena i vožnja Split - Supetra traje 45minuta. Sutivan je udaljen od Supetra 7km prema zapadu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Seaview
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Kolovoz 2020
Pravi odmor

Apartman je komforan i dovoljno velik za čitavu porodicu. Ima tri spavaće sobe, prostran dnevni boravak i veliku terasu s prekrasnim pogledom na more. Do najbliže plaže i kafića trebaju samo 2 minute hoda. Ima sve što je potrebno za kvalitetan odmor. Vlasnica apartmana je jako susretljiva i prijatna. Definitivna preporuka, a ja se sigurno vraćam.

Preporučujem za :
Hódmezővásárhely, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Listopad 2019
Obiteljski bijeg

Ovaj stan posjećujemo u svim vrstama: u početku kao par, kasnije kao mala obitelj s jednim djetetom, također s prijateljima, i kao obitelj s dvoje djece i baka koja nam pomaže s djecom, u sve četiri sezone. Sve su formacije funkcionirale vrlo dobro jer je stan velik (3 spavaće sobe), ima ogromnu terasu s prekrasnim pogledom na more, lijepu i opremljenu kuhinju, kupaonicu, blagovaonicu i ponajviše vrlo-vrlo blizu mora i do restorana! Sa zadovoljstvom preporučujem ovo mjesto i predlažem vam da posjetite Biseru u bilo koje doba godine ... Obećavam da nećete biti razočarani!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Prekrasan pregled

Draga Margit, Puno vam hvala na ljubaznom pregledu. Zaista nam je drago što ste ove jeseni mogli uživati u divnom miholjskom ljetu, i veselimo se što ćemo vas ponovno vidjeti ovo ljeto. Srdačan pozdrav svim ostalim članovima vaše obitelji, odanim zaljubljenicima Sutivana. Sve najbolje, Bisera

MARIBOR, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Travanj 2016
Marjana Škornik, Maribor

Ovo je moj omiljeni apartman, pogodno je za parove kao i za obitelji s malom djecom (velika terasa idealna je za djecu!). Ja se vraćam redovito već nekoliko godina, jer mi odgovara, u neposrednoj blizini je mora, mjesto bez pretjeranih gužvi, možete odabrati plažu koju želite, jer je dostupna u nekoliko opcija, a sve su u neposrednoj blizini. Brač je stvarno prekrasan otok s bogatom tradicijom, a da ne spominjem hranu i piće u mnogim gostionicama. Gospođa Biserka je odlična domaćica. Zato što ne volim gužvu na odmoru, odgovara mi odmor izvan sezone, jednom u sezoni, drugi put nakon. Ne znam kad je bolje, svaki dio ljeta ima svoj šarm. Osobno sam skloniji rujnu,na raspolaganju je obilje voća svih vrsta, svaki godišnji odmori imaju različite turiste, ali sve je usporeno, a more je predivno toplo. No, ništa ozbiljno, ako su dani kraći. Mir mi odgovara, ali i da je na ljeto. Dokle god mi to zdravlje će dopustiti, uvijek ću se rado vratiti. Ovaj kutak toplo preporučamo svima koji žele uživati ​​u ljepoti otoka.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Bisera Plančić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Apartman Seaview je pregledan 60067 puta od 14.02.2014.