Apartmani NenoRab Lopar - Otoci

cijena od € 55 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Dobro 3/5
Opis objekta

Kompletno opremljeni apartmani za dvije odrasle osobe i dvoje djece. Apartmani imaju po jednu sobu, kupaonicu, dnevni boravak te kuhinju i blagovaonu. Imamo vanjsku terasu natkrivenu baldahinom sa klupama i roštiljem te ležaljkama. Svaki apartman ima zasebnu terasu. Kuća s apartmanima se nalazi prvi red do mora (10m), na samoj pješčanoj plaži sa sadržajem za djecu (ljuljačke, tobogan,gusarski brodic, pedaline, odbojka,vaterpolo,nogomet...). Izaberite najbolje mjesto za odmor za sebe i svoju djecu. Dobrodosli!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Apartman se rezervira uplatom akontacije na naš račun u visini 30% sveukupne cijene. Vrijeme dolaska je iza 14 sati, a vrijeme odlaska do 8 sati. Molimo da se poštuje vrijeme dolaska i odlaska radi ostalih gostiju.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
U slučaju nemogućnosti dolaska na zakazani termin,akontacija se ne vraća već se datum može prebaciti za drugi slobodan ili za iduću godinu,ovisno o Vašim mogućnostima.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 500 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 50 m
  • Marina: 1.5 km
  • Sportske aktivnosti: 700 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Uz naš apartman nudimo besplatnu vožnju pedalina koje iznajmljujemo na Rajskoj plaži.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Neno
Komentari
Dobro 3/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Siófok, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2020
Super odmor

Voljeli smo biti tako blizu plaže, mirno mjesto. Vrlo ljubazan uslužni domaćin. Savršeno je bilo s dvoje male djece. Imaju vlastite brodice za pedale.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Gorenjska, Slovenija
Ne zadovoljava (1/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2019
kizt 21

Kako smo već bili ovdje na godišnjem odmoru i svidjelo nam se, odlučili smo se vratiti i 2019. godine. Međutim, ovaj put su se stvari zakomplicirale već treću noć. Naime, tuš se rasprsnuo tijekom tuširanja, pa je bilo potrebno promijeniti set tuš kabine. Kad sam to rekao vlasniku gosp. Nenad Rukavina došao je vidjeti štetu. Tada me je počeo optuživati da namjerno oštećujem njegovu kadu i da je nemoguće da je puklo, i to pod normalnom uporabom. Pokušao sam mu reći da se tuširam normalno, ali nastavio me je optuživati na vrlo agresivan način i to pred svoje troje male djece. Zatim je došla njegova supruga, koja me je također optužila za namjeru oštetio ladicu za tuširanje. Kao da sam ja kriva što je oprema istrošena ili loša kvaliteta. Moja supruga i ja smo bili šokirani nad odnosom mr. Nenad Rukavina i njegova supruga odn osjećali smo se kao neželjeni gosti, pa smo odlučili otići kući rano nakon 4 dana, unatoč plaćanju 10 dana. Prije nego što smo otišli kući, prijetio mi je tužbom i platiti štetu na ovaj ili onaj način. Da nisam to doživio na vlastitoj koži, ne bih vjerovao da je to moguće.

Preporučujem za :
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Odgovor

Poštovani, ne iznosite lažne informacije o nama kako biste se opravdali za napravljenu štetu u apartmanu. Tuš kada je vidno razbijena silom,a ne prilikom tuširanja jer svatko tko se razumije u sastav tuš kade zna da se ona ne može razbiti na drugačiji način pogotovo ne kada je nova stavljena prije 3 godine. Dosta iznajmljivača uzima kaparu prije ulaska u apartman koja se ne vraća ako se bilo kakva šteta počini,ukoliko je suprotno kapara se vraća. Vi ste mudro poslali e-mail da se kada "razbila" umjesto da ste rekli vlasniku te ste se bahato ponašali prema nama kao da smo mi krivi što se to dogodilo. Na kraju ste nas jedva pustili u naš apartman da vidimo štetu koja je počinjena jer mi ne smijemo ući u njega?! Nakon našeg objašnjenja da se kada nije mogla razbiti prilikom tuširanja što nam je svima jasno i da novu treba čekati jer kod nas nisu odmah dostupne sve dimenzije Vi ste i dalje bahato razgovarali i napadali nas u vlastitoj kući umjesto da ste se ispričali za počinjenu štetu koju ste napravili uz naknadu iste. Neznam kako ste se mislili jos 6 dana tuširati bez kade dok ista ne bi stigla?! Da mi nismo fer i korektni iznajmljivači ne bi došli kod nas TREĆU godinu i ne bi se ni drugi gosti vraćali. Molimo Vas da drugi put kad komentirate iznosite samo istinite činjenice jer DOGAĐAJ MOGU POTVRDITI I GOSTI KOJI SU BORAVILI U DRUGOME APARTMANU. Hvala

Nenad Rukavina Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Oglas Apartmani Neno je pregledan 61392 puta od 24.06.2014.