Apartman LeanaBrač Supetar - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Leana A1 je udoban apartman smješten na zapadnoj strani grada Supetra. Može primiti do 3 odrasle osobe. U sobi je bračni krevet i jedan puni ležaj. Kauč na rasklapanje u dnevnom boravku može prihvatiti jednu osobu. Apartman je smješten u vrlo mirnom susjedstvu. Najbolje plaže grada Supetra udaljene su samo nekoliko minuta hoda od objekta. Raspoložive aktivnosti u blizini su: jedrenje, jet-ski, odbojka na pijesku, parasailing, itd. Na plažama su dostupni mnogobrojni barovi i restorani, također. Apartman A1 nalazi se na prvom katu objekta. Veličina apartmana A1 je 35 m2. Površina natkrivene terase apartmana A1 je 7m2.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Uključeno u cijenu: boravišna pristojba , korištenje interneta, korištenje parkinga, završno čišćenje, posteljina i ručnici, upotreba klime, perilica rublja. Naša obitelj živi u ovoj obiteljskoj kući. Na raspolaganju smo za sva pitanja ili probleme koje naši gosti budu imali. Rezervacije primamo za: Subota - Subota
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 500 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 700 m
  • Autobusni kolodvor: 600 m
  • Zračna luka: 150 km
  • Marina: 500 m
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 500 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Najbliža plaža udaljena je 130 m. Objekt je udaljen 130 m od obale. Centar grada udaljen je 500 m. Prehrambena trgovina udaljena je 300 m. Najbliži restoran udaljen je 300 m. Najbliža bolnica udaljena je 1, 5 km. Najbliži javni prijevoz (bus itd) udaljen je 1, 5 km. Zračna luka Brač - 15 km Brodska/trajektna luka - 10 km NAJBLIŽE PLAŽE Vela luka, betonirana, pješčana plaža, 130 m Mala luka, šljunčana, pješčana plaža, 300 m Vela luka, šljunčana plaža, 270 m Bili rat, šljunčana plaža, 500 m Tri mosta, šljunčana plaža s Bijelom Zastavom, 500 m (Bijela Zastava je ekološki simbol za čistoću vodenih površina, oceana, rijeka)
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Leana
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2023
Ugodan i prostran

Gospodin, Lovrenco i gospođa Andrijana, domaćini su bili jako ljubazni i gostoljubivi. Cijeli proces rezervacije bio je gladak i jednostavan. Poslali su nam detaljne upute do svog stana i dočekali nas u svom udobnom apartmanu. Apartman se nalazi u neposrednoj blizini najljepše pješčane plaže na Braču, na prvom katu pored domaćina koje smo jedva vidjeli, tako da smo se osjećali kao da imamo cijelo mjesto samo za sebe. Sam apartman je ugodan s lijepom kuhinjom koja je imala sve potrebno posuđe i prekrasnim balkonom okruženim svim vrstama prekrasnih stabala maslina i limuna... Klimatiziran je, dovoljno mjesta za 4 odrasle osobe i dijete, vrlo blizu centru, ali u isto vrijeme dovoljno izolirano da imate svoju privatnost. Toplo preporučujem ovo mjesto!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Szentendre, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2022
Supe(ta)r praznik

Najbolja preporuka!! Stan ima prostran prostor - sve u sobama, kupatilu i terasi. Bilo je više nego dovoljno za nas dvoje. Plaža je udaljena oko 2-3 minute, a centar grada 10-12 minuta hoda. Čekala nas je izvrsna čistoća i ljubaznost, zahvaljujući Adriani i Lovrencu. Voljeli smo taj tjedan! István & Kitti

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Lovrenco Vladislavic Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Wife, two girls and myself. Regular warm Croatian family.

Oglas Apartman Leana je pregledan 17939 puta od 30.03.2018.