Apartmani Villa AmalijaSukošan - Zadar i okolica

cijena od € 100 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Sukošan i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Novouređeni, prostrani i atraktivni apartmani u potkrovlju obiteljske vile u Sukošanu, malom ribarskom mjestu 10 km udaljenom od Zadra. Samo par koraka preko ceste dijeli vas od mora, a apartmani su uređeni novim, vrhunskim aparatima: Liebherr frižiderima, Electrolux pećnicama i pločama za kuhanje, svim potrebnim posuđem i kvalitetnom posteljinom te anatomskim jastucima. Klimatizirani, s besplatnim internetom i parkingom te solarnim tušem dostupnim svim gostima. Svaki apartman ima spavaću sobu s bračnim krevetom i sofu u dnevnom boravku opremljenu pravim madracem za dvoje. Mogućnost spajanja apartmana ukoliko se boravi u većem društvu, cijena na upit.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši isključivo gotovinom. Check in je od 15 sati, check out je do 11 sati. Akontacija od 20% pri finalnoj rezervaciji.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 500 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Nudimo mogućnost transfera od/do aerodroma uz nadoplatu, mogućnost bukiranja stručno vođenih tura po Zadru te nacionalnim parkovima Plitvička jezera i Krka uz transport. U blizini apartmana su košarkaško igralište, škola jedrenja, iznajmljivanje skutera. Sukošan ima idealnu lokaciju za istraživanje središnje Dalmacije, od povijesnog i kulturnog grada Zadra, preko obližnjih mjesta poput Biograda, otoka Ugljana i Pašmana, do nacionalnih parkova Paklenica, Plitvička jezera, Krka.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Amalija
Marina Rogoznica Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Španjolski,
Oglas Apartmani Villa Amalija je pregledan 6067 puta od 07.07.2015.