Apartmani Punta AquaSukošan - Zadar i okolica

cijena od € 90 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Sukošan i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Vila Punta Aqua je luksuzno uređena u modernom i funkcionalnom stilu, idealna za uživanje u hladovini maslina i u moru s predivnim pješčanim dnom. Udaljena je samo nekoliko metara od plaže. Podijeljena je na 3 kata. U prizemlju se nalazi trosobni apartman s 3 kupaonice i dodatnim wc-om te velikom terasom od 35m2 koja se nastavlja na njegovan vrt i plažu u produžetku. Na prvom katu je dvosobni apartman s 2 kupaonice i dodatnim wc-om. Veliki balkon od 37m2 je idealan za opuštanje i uživanje u predivnom pogledu na more. Na drugom katu se nalazi luksuzni i romantični jednosobni apartman s kupanicom i dodatnim wc-om. Apartman ima prostrani balkon s kojeg se pruža pogled na more, marinu i mjesto Sukosan. Ova vila je idealna za uživanje, odmor i druženje uz predivan pogled na more.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 1 km
  • Marina: 2 km
Vrsta plaže
Pješčana,
Dodatni sadržaji
Vila ima nisku potrošnju energije. Ima ugrađen sustav grijanja i hlađenja, što pruža ugodan osjećaj u kući. Uređaji su u svakoj sobi. Sat/tv u svim sobama. Perilica rublja, perilica posuđa, indukcijski štednjak, solarni paneli, parking
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Punta Aqua
Andrijana Krstić Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Posjetite nas i provedite opuštajući odmor direktno na moru u živopisnom mjestu Sukošanu!

Oglas Apartmani Punta Aqua je pregledan 33237 puta od 14.06.2018.