Apartman DulcisHvar Stari Grad - Otoci

cijena od € 42 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Hvar Stari Grad i regiji Otoci!
Opis objekta

Prekrasan apartman u 200 godina staroj obnovljenoj kamenoj obiteljskoj kući s ograđenim vrtom punim ružmarina, lavande i naranči, u Starom Gradu na Hvaru. Kuća je s ljubavlju obnovljena i rezultat je kombinacije modernog i rustikalnog. Izgrađena je u tipičnom dalmatinskom stilu u vrlo starom dijelu Starom Gradu zvanom Malo selo nekih 300m od gradskog centra i autobusnog kolodvora. Ovaj apartman će vam ponuditi sve što vam je potrebno za vašu udobnost i odmor. Apartman je na gornjem katu, namijenjen je za 4 osobe, a sastoje se od 2 spavaće sobe s bračnim krevetom, spojenog dnevnog boravka i kuhinje, kupaonice, te zasebnog ulaza s unutarnjim stepenicama. U jednoj sobi, po potrebi krevet se može razdvojiti u dva jednokrevetna. Uživajte u jutarnjoj kavi ili romantičnoj večeri na terasi s prekrasnim pogledom na Starograjsko polje i okolna mjesta. Uživajte u tišini i miru malog dalmatinskog mjesta, gdje će Vam jedini zvuk koji čujete po noći biti zrikavci, a budit će vas cvrkut ptica.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije uplata akontacije u iznosu od 30% od ukupne cijene. Boravišna taksa uključena u cijenu. Dolazak od 14h, odlazak do 11h, svaki dan.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 1.2 km
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Pošta: 800 m
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Autobusni kolodvor: 400 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Ako ste zainteresirani možemo Vam ponuditi besplatno stručno vođenje turističkog vodiča po Stari Gradu. Također, na korištenje vam stoje dvije bicikle za uživanje u vožnji Starograjskim poljem. Planinarski izlet na vrh sv. Nikole, najvišeg vrha na otoku Hvaru uz vodiča. Ukoliko ste kod nas preko vikenda nudimo vam i mogučnost promatranja noćnog neba teleskopom, uz pratnju iskusnog astronoma amatera (prijevoz do lokacije udaljene 3 km od apartmana organiziran). Besplatan parking udaljen 100m od apartmana, kratko zaustavljanje moguće kod ulaza u dvorište.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Dulcis
Zrinka Dulčić Perković Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Apartman Dulcis je pregledan 1932 puta od 14.06.2014.