Apartman HodakHvar Basina - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Hvar Basina i regiji Otoci!
Opis objekta

Novo uređena kuća i apartmani u mirnoj uvali Basina na otoku Hvaru. Lokacija savršena za miran odmor, okruženi prirodom i morem, a opet u neposrednoj blizini različitih lokacija otoka Hvara idealnih za večernje šetnje, provode, izlaske. Samo 5 km vožnje autom do prvog većeg mjesta Vrboske, ili 2km pješke ili biciklom između maslina i vinograda. Udaljenost od Jelse i Starog Grada svega 8km vožnje autom. Trajektna luka u Starom Gradu udaljena je 10km, a u Sućuraju 60km. Kuća se nalazi u uvali mala Basina, svega 30m od mora i plaže, a povezana je i s uvalama Vela Basina i Rosohotnica do kojih možete doći u svega 5 minuta šetnje obalom. Ako se želite odmoriti, uživati u suncu i moru bez gužve i galama, a opet vidjeti sve što nudi otok Hvar, Basina je idealno mjesto za Vas. Dobrodošli!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ukoliko odlučite rezervirati apartman za vaš odmor potrebno je uplatiti 30% od ukupnog iznosa, a ostatak plaćate nakon što dođete kod nas. Vrijeme odlaska ili check-out obično je do 10h, a vrijeme dolaska ili check in od 12h pa nadalje, no sve je moguće dogovoriti ukoliko Vam paše neko drugo vrijeme. Nastojimo uvijek biti što više fleksibilni i Vama na usluzi.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Zbog situacije s COVID-19 i u slučaju nemogućnosti dolaska, te otkaza rezervacije, do 14 dana prije dolaska potpuni povratk akontacije, a od 1-14 dana prije dolaska iznajmljivač zadržava akontaciju u cijelosti.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 5 km
  • Trgovina: 5 km
  • Restoran: 5 km
  • Doktor: 7 km
  • Ljekarna: 10 km
  • Banka: 10 km
  • Pošta: 5 km
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Marina: 5 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U cijenu noćenja su uključeni posteljina, ručnici, boravišne takse i parking. Također svojim gostima uvijek pripremimo i ostavimo piće dobrodošlice. Za sva pitanja i dodatne usluge uvijek vam stojimo na raspolaganju putem maila, telefona ili osobno ukoliko se odlučite svoj godišnji odmor provesti upravo kod nas.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Hodak
Vladimir Hodak Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Dodrodošli u apartman Hodak, u mirnu uvalu Basina na otoku Hvaru. Moje ime je Vladimir, i ja ću zajedno s mojom obitelji biti vaš domaćin. Prilikom vašeg posjeta uvijek će netko od nas biti vam na raspolaganju, pomoći Vam i učiniti Vaš odmor što boljim.

Oglas Apartman Hodak je pregledan 20186 puta od 15.11.2016.