Apartmani KatinaZlarin - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Katina smješteni su u neposrednoj blizini centra mjesta ali na lokaciji koja izdvojenošću gostu osigurava miran i opušten boravak. Arhitektonsko rješenje kuće gostu omogućava izdvojenost i privatnost na nekoj od tri jedinstvene terase. Zbog strujanjem svježeg zraka sa najvišeg zlarinskog brda Klepac u apartmanima se ne osjete ljetne sparine, pa se klima uređaji uglavnom koriste za grijanje u rano proljeće ili kasnu jesen. U uređenju apartmana i same kuće je naglašena osobnost vlasnika tako da se ovi apartmani ne mogu svrstati u stereotipe smještajnih jedinica. Otok Zlarin gostu pruža drugačiji način ljetovanja u odnosu na kopno ali i većinu drugih otoka. Na otoku nema automobila i samim izlaskom iz broda osjetite kako vrijeme tu poprima sasvim drugu dimenziju.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Gost rezervaciju potvrđuje sa 10% akontacije. Dolazak u kuću je po dolasku broda a ulazak u apartman je od14 h. Izlazak iz apartmana je do 10 h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 100 m
  • Pošta: 200 m
  • Zračna luka: 450 km
  • Marina: 300 m
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Nacionalni park: 75 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U cijenu je uključena boravišna pristojba.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Katina
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2023
Odmor za dušu!

Sve preporuke za ovaj divan apartman i još divnije ljude! Smještaj je jako prostran, terasa i ugođaj kao u filmovima, definicija odmora. Domaćini nenametljivi, a pomažu oko svega! Zlarin je prekrasan te će nam ovaj odmor ostati u sjajnom sjećanju, hvala domaćinima još jednom! Vidimo se opet.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Razgledavanje,
Vinkovci, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Kolovoz 2022
More, sunce i uživancija

Vrlo ljubazni i dragi domaćini, nenametljivi ali uvijek prisutni ako nešto zatreba. Apartman je prostran, u potpunosti opremljen kao na slikama, na terasi se može uživati predvečer uz zvukove cvrčaka dok stražnji dio apartmana ima pogled na masline i smokve. Posebno su nas se dojmile sitnice u kuhinji koje su nas dočekale, a puno znače kao i knjige s kojima smo se mogli poslužiti. Uživali smo s djecom. Hvala domaćinima što su nam Zlarin učinili domom na devet dana!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Logatec, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Katina, Kolovoz 2015
Zlatan Zlarin

Hvala vama Sonja i Tome, ljubazni ljudi. Provodili smo ljepo vrijeme kod vas. Apartman je baš komfortan, jedino bi volili malo širi krevet :-) . Terasa je taman kao što treba da bude, sa razgledom na Zlarin. U 10 dana prehodili smo cijeli otok. Puno arheologije, smokve, divlje mente i dobre hrane. To smo trebali. Toplo preporučujem . Gorazd

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Prikaži sve komentare
Sonja Ninić-Ševo Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Obitelj smo koja se turizmom bavi 22 godine. Apartmani koje iznajmljujemo su u našoj obiteljskoj kući na otoku Zlarinu. Ako volite miran odmor na otoku kojeg je zaobišao masovni turizam i na kojem možete nesmetano uživati u prirodi onda je Zlarin pravo mjesto za Vas.

Oglas Apartmani Katina je pregledan 69796 puta od 16.08.2014.