Apartman LillyVodice - Šibenik i okolica

cijena od € 30 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Vodice i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

U mirnom kvartu prekrasnih Vodica, romantičan apartman Lilly očekuje vas da se dobro odmorite i provedete. U preuređenom apartmanu (70 m2) opuštajućih ljubičastih nijansi, jutro započnite na terasi (10 m2) uz kavu i dobro štivo, s pogledom na vrt koji je prepun mediteranskog bilja i cvijeća. Apartman Lilly se nalazi u prizemlju obiteljske kuće. U dvorištu se nalazi besplatni parking za goste i grill. U blizini se nalazi prekrasna šljunčana plaža sa prirodnim hladom (7 min hoda), kojom se možete prošetati i nakon sunčanog dana, te doživjeti zalazak sunca. Šetnica vas dalje vodi do centra Vodica, u kojem vas očekuju brojni odlični restorani, kafići i klubovi. Večer možete provesti na terasi uz čašu dobrog vina i svjetlost svijeća ili pak posjetiti obližnji disco klub Hacienda i klub Exit. Prednost smještaja u Aparmanu LILLY je što nudimo kvalitetan i lijep smještaj, na odličnoj lokaciji gdje većinu toga možete obaviti pješke, a parking je besplatan. Nudimo dodatne sadržaje: bicikle, kajake, organizirani ribolov sa kajakom. Vodice su smještene svega 10 km od Šibenika koji ima bogatu kulturno-povijesnu jezgru, te jednu od najljepših katedrala Sv, Jakov (spomenik UNESCO-a). U blizini se nalaze i prekrasna dva nacionalna parka, Slapovi Krke i Kornati. Pratite nas i na FB Apartment Lilly, Vodice, Croatia

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacije putem e-maila. Nakon dobivene ponude na e-mail, plaća se akontacija od 30%, a po dolasku se plaća preostalih 70%. Check in- 14 sati. Check out - 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 700 m
  • Plaža: 700 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 800 m
  • Pošta: 800 m
  • Benzinska crpka: 200 m
  • Autobusni kolodvor: 800 m
  • Željeznički kolodvor: 10 km
  • Zračna luka: 60 km
  • Marina: 800 m
  • Sportske aktivnosti: 700 m
  • Disco klub: 500 m
  • Casino: 800 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice, boravišna taksa, korištenje klime i wi-fi su uključeni u cijenu apartmana. Apartman ima vlastiti parking. Mogućnost korištenja roštilja koji se nalazi u dvorištu. Ribolovcima nudimo savjete o ribolovu, kao i mogućnost organiziranog ribolova s kajakom i korištenja bicikla. Mogućnost malih savjeta i poduka iz kreativne radionice domaćice (dekupage, shabby chic...). Okolica je bogata prirodnim, kulturnim, povijesnim i zabavnim sadržajem, kao i gastronomskom ponudom Naše goste ćemo vrlo rado uputiti u sve znamenitosti u blizini na kopnu i na otocima. U blizini se nalazi Nacionalni park KRKA (na kopnu) i Nacionalni park KORNATI (na moru).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Lilly
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
koprivnica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Lilly, Kolovoz 2015
zadovoljna

Apartman Lilly bi preporućila svima jer je čist, cijeli miriši na lavandu, prelijep je unikat!!! Sve što piše u opisu je točno.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Hvala gđa Marina na preporuci

Draga gđa Marina, zahvaljujem na lijepim riječima pohvale za naš apartman Lilly. Kako su nam gosti na prvom mjestu i njihovo zadovoljstvo, jako nam je drago da ste se lijepo proveli kod nas i da ste zadovoljni, kako smještajem tako i urednošću. Ujedno, drago mi je što vam se sviđa naš unikat kako kažete, jer smo se stvarno potrudili da apartman izgleda privlačno, živih boja, sa mnoštvom kreativnih unikatnih radova, te da odskače od klasičnih apartmana koji se nude. Srdačan pozdrav cijeloj obitelji do idućeg posjeta Sandra

Sandra Dubravica Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Sandra i Duško su par koji se brinu da se gosti romantičnog apartmana LILLY osijećaju ugodno. Vesele smo i srdačne osobe. Želimo Vam dobrodošlicu u našu malu romantičnu oazu.

Oglas Apartman Lilly je pregledan 18707 puta od 19.06.2015.