Apartman AnamarSrima - Šibenik i okolica

cijena od € 95 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

ANAMAR apartman kuće za odmor u mirnom mjestu Srima. Projektiran je kao veliki stan od 80 m2, koji se sastoji od dva potpuno namještena i opremljena studio apartmana sa zajedničkim ulazom na prvom katu kuće za odmor.. Svaki apartman se sastoji od 2 etaže, koje su povezane unutarnjim stepenicama. Tako projektiran idealan je izbor za veće obitelji ili grupe prijatelja koji žele zajedno provesti svoj godišnji odmor. Kuća ima dvorište i vrt sa voćkama i cvijećem, sa prostorom za roštilj, , prostor za igranje djece , te zaštićeno parkiralište s 2 parkirna mjesta Apartman je u neposrednoj blizini pješćanih i šljunkovitih plaža , sadržaja za razne sportske aktivnosti, lokalnih restorana I trgovina Srima se nalazi u neposrednoj blizini grada Vodica, poznatog ljetovališta sa svim potrebnim sadržajima za odmor i rekreaciju te dva nacionalna parka: Nacionalne parkove Krka i Kornati te u povijesni grad Šibenik.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Idealno vrijeme dolaska odnosno check in se vrši od 14:00 h (u dogovoru s domaćinom ako je to moguće može i ranije). Idealno vrijeme odlaska odnosno check out se vrši do 10:00 h. Plaćanje smještaja se vrši na način da se 30% iznosa rezervacije uplati prilikom rezervacije, a ostatak po dolasku u apartman. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Politiku otkazivanja prilagodili smo situaciji pa sada možete otkazati 14 dana prije rezerviranog datuma dolaska uz 100% povrata akontacije Otkažete li unutar 14 dana prije dolaska akontaciju ćemo zadržati u cijelosti. Ova politika otkazivanja vrijedi do proglašenja kraja pandemije
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Banka: 3 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Željeznički kolodvor: 11 km
  • Zračna luka: 75 km
  • Marina: 3 km
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 2 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Prilikom dolaska gosta u apartman čekati će ih osvježavajuća pića dobrodošlice.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Anamar
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Mosina, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A8, Srpanj 2023
Predivni praznici!

Upravo je završio naš dvotjedni boravak kod gospodina Mladena. Sve je bilo fantastično! Apartmani čisti, opremljeni svime što vam je potrebno, blizu plaže, pekare ili trgovine. Vlasnik je uvijek na raspolaganju i može pomoći u slučaju bilo kakvih problema, također nas je dočekao sa iznenađenjem u hladnjaku, a zatim nas počastio nečim "jačim". Jako smo zadovoljni i sigurno ćemo se opet vratiti. Preporuka!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Sochaczew, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A8, Srpanj 2021
Apartman Anamar -Super !!

Upravo smo na povratku nakon gotovo dva tjedna odmora. Vrlo lijep i susretljiv vlasnik, također njegova obitelj. Stan je opremljen svime što vam je potrebno za život. Unutra, čisto i funkcionalno namješteno. Plaža vrlo blizu, udaljena jednu minutu. Dva stana u jednom. Jedan ulaz u hodnik i dva odvojena apartmana pripremljena za po četiri osobe. Posebno ga preporučujem za dvije obitelji ili dobre prijatelje. Velike terase s namještajem. Jutarnja kava i doručak uz neprekidan zvuk cvrčaka i pogled na prekrasno zelenilo vrta. Nedostajat će joj. Vlasnicima želim puno zdravlja. Volim Hrvatsku 🇭🇷 Renata s obitelji. Poljska🇵🇱

Preporučujem za :
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Mladen Srdelić Oglašivač od 2018
Govori:
Engleski, Španjolski,
Oglas Apartman Anamar je pregledan 16089 puta od 21.12.2020.