Apartman BunjaPrvić - Otoci

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Prvić i regiji Otoci!
Opis objekta

Nudim naš apartman na otoku Prviću, mjesto Šepurine. Otok je povezan brodskom linijom, svega par minuta od Vodica. Moguć je prijevoz taxi brodom. Plaže su 200 m od kuće. Mjesto je mirno, pitoreskno, puno ljepota i znamenitosti. Apartman je Studio, sa spavačom sobom ležajem na razvlačenje, kuhinjom, kupaonicom i terasom. U sklopu dvorista je i ljetna kuhinja sa roštiljem odakle se pruža živopisni pogled na more i okolne otoke. Apartman je opremljen klima uređajem, WI-FI, TV.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prijava: od 14h nadalje Odjava: do10h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 600 m
  • Trgovina: 600 m
  • Restoran: 300 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Nudimo bicikle na korištenje. Na dvorištu se nalazi vanjski tuš sa toplom vodom. Bit će nam drago ugostiti Vas u našem apertmanu!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Bunja
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Bunja, Kolovoz 2017
Predivno ljetovanje

Proveli smo pet predivnih dana u apartmanu obitelji Vlahov. Prostor je iznimno ugodan, čist i lijepo uređen te u potpunosti odgovara prikazanom na fotografijama. Posebno nas je oduševila velika i prostrana terasa koja omogućuje opuštanje i odmor. Apartman je cjenovno izuzetno povoljan s obzirom na ponuđeno. Posebno smo se ugodno osjećali zbog toplog i srdačnog gostoprimstva domaćina, koji će vas uputiti u sve informacije koje vas zanimaju o otoku i okolici te pomoći u slučaju bilo kakve potrebe. Ovaj apartman, kao i boravak na Prviću, svakako preporučujemo svima, pogotovo obiteljima s djecom. Daška, Leda i Ante

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Branka Vlahov Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Bunja je pregledan 2827 puta od 20.03.2017.