Sobe Luxury MariotySplit - Split i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 17 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

U mirnom dijelu centra grada, na rubu pješačke zone, kompletno suvremeno novorenoviranih 5 luksuznih soba, svaka sa vlastitim kupatilom (sušilo za kosu, kupatilski pribor-tip hotelska soba) na 1. katu zgrade. Sobe su potpuno klimatizirane, smart TV, mini-bar, sef, USB, LAN, superbrzi Wi-Fi, uređene i opremljene kako bi vam pružile maksimalnu udobnost tijekom boravka. (Sobe su bez kuhinja). Kreveti su dimenzija 2,05 x 1,8 metara. Iznajmljivać posebnu pažnju posvećuje higijeni i čistoći soba. Udaljenost od Rive 400 metara a od Dioklecijanove palaće i katedrale sv.Duje 350 metara. Riva je glavno šetalište i mjesto za relaksaciju u Splitu, sa mnogo caffe-bar, caffee room, pub, tavern, klubova, restorana, kao i mnogih kulturnih događanja, a sve je pješačka zona. Udaljenost do poznate glavne gradske plaže "Bačvice" je 1000 metara. "Luxury rooms MARIOTY” su u neposrednoj blizini svih važnijih potrebnih sadržaja, a u mirnoj i tihoj ulici bez gužve i buke na rubu pješačke zone

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju uplata akontacije 30% punog iznosa na bankovni račun, a ostalo pri dolasku. Rezervacija važeća tek po vidljivoj uplati akontacije. Zahtijevi za rezervacije se primaju e-mailom. Za sve ostale informacije me kontaktirajte. Idealno vrijeme dolaska od 15:00-21:00 sati, a odlaska 08:00-10:00 sati, a moguće i po dogovoru. Vikendom, od 01.10.-31.05, cijena €150/noći. Ne primaju se kućni ljubimci. Zabranjene zabave i proslave. Cijena za manje od 3 noći uvečava se 50%. Završno čišćenje €40. Depozit €200 na dolasku za slučaj oštećenja inventara a koji depozit se na odlasku nakon pregleda vraća ako nema oštećenja.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Za otkazivanje rezervacije smještaja do 15 dana prije dolaska vrši se povrat 50% iznosa, osim prvog noćenja i bankovnih troškova, ili se dogovara novi termin smještaja ovisno o raspoloživosti/rezervacijama smještajnih jedinica.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 1 km
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 100 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Banka: 100 m
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 600 m
  • Željeznički kolodvor: 500 m
  • Zračna luka: 15 km
  • Marina: 1.6 km
  • Sportske aktivnosti: 700 m
  • Disco klub: 400 m
  • Casino: 400 m
  • Nacionalni park: 60 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U sobe moguć samostalni dolazak pomoću pametnih brava. Javni parking je dostupan i udaljen 200 metara od soba. Udaljenost nekoliko minuta šetnje od trajektne luke, vlaka, glavnog autobusnog kolodvara i 10-12 minuta lagane šetnje do ULTRA EUROPE MUSIC FESTIVAL stadiona.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Sobe Luxury Marioty
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 17 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
New york city, Australija
Odlično! (5/5) Boravio u Soba, Svibanj 2023
Odličan boravak, upravo ono što sam želio/trebao

Lucas je bio fantastičan i uslužan, voda je bila topla, a soba je bila otmjena i čista. Lijepa lokacija također! Klima uređaj je bio odličan

Preporučujem za : Noćne izlaske, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Maribor , Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Soba, Svibanj 2023
Ugodan posjet Splitu

Soba je vrhunski dizajnirana, ima sve što vam treba, ogroman bračni krevet koji je jako, jako udoban, smart TV, espresso aparat, brzi Wi-Fi, lijepu kupaonicu s toaletnim potrepštinama, sušilo za kosu. Soba se nalazi u mirnoj i sigurnoj ulici bez buke, samo nekoliko minuta hoda od centra starog grada, Dioklecijanove palače, glavne obalne šetnice, restorana i ostalih zabavnih sadržaja. Kad opet dođem u Split, ostat ću ovdje.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Soba, Travanj 2023
Split

Odlični prvomajski praznik u Splitu. Samo 3-4 minuta šetnje do centra starog grada, restorana i zabavnog centra. Smještaj je vrhunski, kao hotelska soba, prostrana, veliki krevet, TV, brzi Wi-fi, sef za dokumente, velika kupaonica. Novi namještaj, sve besprijekorno čisto.

Preporučujem za :
Prikaži sve komentare
Mladen Giljanović Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Ja sam osoba koja voli ljude. Dobrodošli !

Oglas Sobe Luxury Marioty je pregledan 20985 puta od 15.06.2021.