Apartmani MirjanaŠolta - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 11 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kompletno uređeni apartmani u obiteljskoj kući u mirnoj uvali sa sjeverne strane otoka Šolte. Kuća se nalazi u prvom redu do mora, zbog čega se sa terasa apartmana pruža prekrasan pogled na samu uvalu i otoke Čiovo, Veliki i Mali Drvenik, te Split. Ako svoj godišnji odmor želite provesti daleko od gradske gužve i buke, u oazi mira i tišine okruženi stoljetnom nedirnutom prirodnom ljepotom, odabrali ste pravo mjesto!! Uvala je pogodna za odmor sa djecom. U samoj uvali se nalaze dvije šljunkovite plaže, a nakon samo 5 minuta hodanja od apartmana možete uživati na velikoj šljunkovitoj plaži u mirnoj uvali sa bezbroj malih plaža za nudiste. Svaki od apartmana ima poseban ulaz i osigurano parking mjesto. Kuća se nalazi na osami okružena kaskadno izgrađenim terasama i vrtovima zasađenim mediteranskim biljem i voćkama što omogućuje da svaki apartman ima svoju privatnost. Do nas dolazite trajektom iz Splita (45 minuta vožnje) u luku Rogač a zatim vozite još 4 km.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija se plaća u iznosu 20% od ukupne cijene najma, na bankovni račun vlasnika. Ostatak se plaća prilikom dolaska, na bankovni račun vlasnika. Nadoplata za kućne ljubimce iznosi 20 EUR / 7 dana (ako je dopušteno u pojedinom apartmanu). Vrijeme dolaska 13. 00 do 14. 00 sati. Vrijeme odlaska do 10. 00 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 2 km
  • Restoran: 2 km
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 1.5 km
  • Marina: 5 km
  • Sportske aktivnosti: 2 km
  • Disco klub: 9 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Za sve informacije o dolasku do destinacije, razgledavanju otoka i svim ostalim potrebama, biti ćemo vam na usluzi kako bi vam odmor bio što bezbrižniji. Svaki apartman ima natkrivenu terasu s pogledom na more, vanjski tuš i roštilj, a klima uređaj je uključen u cijenu. Na raspolaganju su vam i ležaljke, suncobran, glačalo, sušilica za kosu, a u apartmanu će vas dočekati komplet našeg domaćeg maslinovog ulja i octa.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mirjana
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 11 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2023
Svida mi se

Apartmani s prekrasnim pogledom na otvoreno more i uvalu u kojoj se nalaze, super opremljeni. Raj za dušu i oči. Vlasnici su fini i pristojni ljudi koji vas docekaju prijateljski. Za svaku preporuku. Vidimo se opet

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Poznan, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Mirjana, Rujan 2018
Najljepše mjesto u Hrvatskoj

Prekrasno mjesto! Apartman je vrlo lijep, s prekrasnim pogledom, ima punu opremu. Nalazi se u neposrednoj blizini mora - nadomak dviju prekrasnih uvala, s kristalno čistom vodom, prekrasnom florom i faunom. Vlasnici su vrlo lijepi ljudi, stvarajući prekrasnu obiteljsku atmosferu. Oni su vrlo prijateljski ljudi, otvoreni i korisni. Mjesto je šarmantno, mirno i mirno - savršeno za opuštanje. Otok je mali, ima brojne pješačke i biciklističke staze. Vrijedi posjetiti obližnje gradove. Od Šolte je vrlo blizu Splita, koji nas je očarao svojom arhitekturom. To su bili naši najljepši praznici u životu! Iskreno preporučujem!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Liberec, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Mirjana, Kolovoz 2018
Praznici u Solti

Ove godine, nakon godinu dana, proveli smo veliki praznik u apartmanu gospođe Mirjana. Opet, moramo učiniti isto: toplu dobrodošlicu s obitelji Mirjana, čistom i ugodnom apartmanu s prekrasnim pogledom na more i spokojem za opuštanje, savršeno plivanje u čistom moru, izvrsna jela lokalne gastronomije (u našem "domu" i restoranima na otoku) , I kao bonus za ovo predivno vrijeme, punu sunčevu svjetlost. Jedna mala pogreška, to je, naš je godišnji odmor završio i morali smo se vratiti kući. Ali već se veselimo sljedećem ljetu, koje ćemo morati ponovo posjetiti gospođi Mirjana.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Romantičare,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Mirjana Županov Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Mirjana je pregledan 71946 puta od 27.05.2014.