Apartmani LevantČiovo Okrug Gornji - Otoci

cijena od € 85 na noć
Ocjena gostiju na temelju 21 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

U neposrednoj blizini mora i borove šume, na južnoj strani otoka Čiovo, dva apartmana na prvom katu obiteljske kuće, s pogledom na otoke Brač, Hvar, Šoltu, Drvenik te beskraj. Oba apartmana su prozračna, orijentirana na jug te istok (Levante) i zapad (Ponente), opremljena kvalitetnim materijalima i uređajima bijele tehnike. Spavaća soba esencijalnih linija, s krevetom dimenzija 160x200 cm, prvoklasnim madracom te nadmadracom punjenim memorijskom pjenom, a svakako i probrana posteljina, bit će jamac vaše udobnosti. Kupatilo je opremljeno tako da vam zagarantirano ništa neće nedostajati. Dodatnom opuštanju sigurno će pomoći ugodna dnevna soba s kaučem (uz mogućnost razvlačenja), televizorom 40\\ te kuhinjom u kojoj možete spremiti vaše omiljene recepte. Balkon za jutarnju kavu i večernji aperitiv, mogućnost korištenja zajedničkog grilla, vrtnog stola te vanjskog tuša sigurno će biti jamac vašeg dobrog ljetnog raspoloženja. Tu smo, od nas Vas dijeli samo jedan click!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme dolaska: 15:00, vrijeme odlaska: 10:00. Ostala, standardna, pravila kuće su izvješena u samome apartmanu. Rezervacija se potvrđuje nakon uplate 25% cjelokupne sume na račun izdavatelja. Ostatak se plaća po dolasku.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 90 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 1.5 km
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 1.5 km
  • Banka: 6 km
  • Pošta: 6 km
  • Benzinska crpka: 6 km
  • Autobusni kolodvor: 6 km
  • Željeznički kolodvor: 30 km
  • Zračna luka: 9 km
  • Marina: 5 km
  • Sportske aktivnosti: 2 km
  • Disco klub: 5 km
  • Casino: 6 km
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Hrvatski jadranski biser impozantne povijesti, gradić Trogir, na UNESCO-voj listi svjetske kulturne baštine, udaljen je samo 5 kilometara od vas. S druge strane, sa Splitom, do kojeg se može autom ili pak brodom, dijeli vas tek 20 km. Ovaj Dioklecijanov grad datira iz 4. stoljeća n. e. , a pod UNESCO-vom je zaštitom od 1979. godine, što je jedinstven primjer u svijetu. Lijepote sedam sedrenih slapova prirodnog i krškog fenomena Nacionalnog parka Krka (50 km) zasigurno će vam ostati u trajnom sjećanju. Mnogobrojni operateri na otoku nude usluge ekskurzija na obližnje otoke i lagune. Škola ronjenja je također u blizini. U neposrednoj blizini našeg apartmana, uronjena u borovu šumu, smještena je predivna Bijela plaža (Vela Draga).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Levant
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 21 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Skierniewice, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Vrijedi se zaljubiti u ovo mjesto!

Toplo preporučam! Prekrasni apartmani, opremljeni svime što vam je potrebno - osjećali smo se kao kod kuće. U blizini je šarmantna plaža Vela Draga - atmosferična, intimna, romantična, s puno hlada i sunca, pogodna za djecu. Čista voda. A pogled s terase - možete gledati u nedogled. Uz obalu je bila staza kojom smo hodali diveći se pogledu i zalasku sunca. Vlasnica Nina. Pamtimo ovaj praznik i ovo mjesto. Sylwia i David s djecom.

Preporučujem za :
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Hessen, Njemačka
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A4, Kolovoz 2023
Preporučuje se

Opis stana odgovara stvarnosti. Vrlo lijepa lokacija. Sve što je potrebno nalazi se u kući. A ako nešto nedostaje - Nina, domaćica, uvijek je na raspolaganju za pomoć na kompetentan i prijateljski način. Rado bismo se vratili.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Ludwigsburg , Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Hvala Nina!

Apartman ima sve što je potrebno za dobar godišnji odmor. Predivan pogled na more sa Terase. Nina nas je super ugostila i bila uvijek tu ako nešto zatreba. Samo pohvale i za preporučiti.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Od srca hvala, Danijele!

Hvala na pohvalama i na preporuci, dragi Danijele. Obitelj M je uvijek dobrodošla kod nas, bili ste uistinu super gosti.

Prikaži sve komentare
Nina Merčep Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Dragi internet surferi, obitelj Merčep želi vam dobrodošlicu na našu web stranicu. Od prošlog ljeta smo odlučili otvoriti vrata prvog kata naše obiteljske kuće vama, dragi gosti! Tako da unutar novog i udobnog apartmana i vi možete uživati onako kako mi to već tri desetljeća radimo. Dođite i pokazat ćemo vam famozni dalmatinski \\\\\\know how\\\\\\

Oglas Apartmani Levant je pregledan 43605 puta od 25.06.2018.