Apartman KatjaČiovo Bušinci - Otoci

cijena od € 65 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Čiovo Bušinci i regiji Otoci!
Opis objekta

Komforan i sunčan apatman u mirnom obiteljskom dijelu otoka Čiova, južni dio, pogled na Šoltu. Smješten je na prvom katu obiteljske kuće. Apartman je dvosoban komforan, sa dvije velike sobe, kupaonicom, kuhinjom i dnevnim boravkom te balkonom s pogledom na more. Gosti mogu koristiti parking u dvorištu, veliku terasu te veliki kamin. Cijena također uključuje korištenje wirelles interneta te klima uređaja. Obala je udaljena samo 100 m, a na njoj je prepuno malih plaža, s kristalno čistim morem i jako velikim brojem sunčanih dana u godini. Mjesto za pravi odmor, bez buke i stresa!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši uz obavezan iznos akontacije od 30%, vrijeme dolaska je od 14 h, a odlazak iz apartmana je obavezan do 10h. Naravno, sve je to moguće mijenjati uz dogovor ovisno o vremenu odlaska/dolaska prethodnih gostiju.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 1.5 km
  • Banka: 5 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 6 km
  • Autobusni kolodvor: 5 km
  • Zračna luka: 10 km
  • Sportske aktivnosti: 1.5 km
  • Casino: 5 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Katja
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Schladen, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A5, Rujan 2019
Još jednom sve je divno ......... opet i opet .....

Sada smo bili ovdje po drugi put, a bilo je kao i prošle godine, još jednom lijepo. S ljubavlju smo bili primljeni, pa makar i od susjeda, jer je gazdarica nažalost spriječena .... ali samo tako dok radite, Ali nije pokvario čitav blagdanski početak, jer smo se tamo već znali. Djed (86 godina), koji živi na donjem katu, također je bio vrlo sretan zbog ponovnog okupljanja s nama i iskreno nas je pozdravio. Ponovo su nam davali vitamine, Povrće iz vlastitog vrta, sok i domaće crno vino, čuva u hladnjaku. Za kupanje je samo oko 100 m (stepeništem u more ili oko 200 m uz plažu do male šljunčane plaže .... Sunčanje je vrlo moguće. U blizini je i nekih vrlo dobrih (Usluga) - omjer troškova odgovarajućih restorana. Da biste vidjeli znamenitosti, doživjeli atrakcije i imali sjajne mogućnosti za fotografiranje, trebali biste uzeti automobil za iznajmljivanje (ne pretjerano skupo, moguće putem ADAC-a ili sličnih auto-klubova). Definitivno smo tamo proveli vrlo sunčan i opuštajući odmor, i opušteno stigli natrag kući. U svakom slučaju, u narednih nekoliko godina razmotrit ćemo povratak na godišnji odmor kada gospođa Katja opet pristane. Također se još jednom zahvaljujemo Majci Mariji na lijepom oproštajnom daru koji nam je osobno i na lijep zagrljaj donijela na prijedlog odlaska. Želimo obitelji sve najbolje i veselimo se što ćemo uskoro opet tamo provesti vrijeme. Mnogo pozdrava Hrvatskoj = Ciovo Businci 18 šalju Wilfrieda i Ramona iz prekrasnog Harza u Njemačkoj (Schladen i Wernigerode)

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Cesky Brod, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A5, Srpanj 2019
Vrlo lijep, ugodan smještaj u blizini mora

Moja obitelj provela je lijepih deset dana u apartmanu Katja. Po dolasku, u hladnjaku smo pronašli hladna pića koja su bila doista osvježavajuća. Stan je bio zaista dobro opremljen, savršeno čist i ugodan. Jako mi se svidio krevet - vrlo udoban. S balkona se pruža lijep pogled na more. Mjesto je prikladno smješteno samo nekoliko minuta hoda od plaže i voda je tamo kristalno čista. Domaćini su vrlo ljubazni i uslužni, postoji savršena komunikacija s njima. Katjina majka - Marija, donijela nam je povrće i domaće pecivo za vrijeme našeg boravka. Također - moj suprug je zaboravio osobnu iskaznicu u stanu (pala je iza noćnog ormarića) i vratili smo se kući. Prije nego što je uopće mogao primijetiti da mu nedostaje, gospođa Katja mi je napisala e-mail, a kasnije je gospođa Maria poslala nam osobnu iskaznicu, što joj je bilo jako, jako lijepo. Uistinu možemo preporučiti ovo mjesto i nadam se da se vraćamo sljedeće godine!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala vam

Hvala na tako lijepim riječima. Moja obitelj zaista uživa što ste vi gosti. Vidimo se iduće godine!

Warszawa, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Katja, Kolovoz 2018
preporučiti

Ovdje smo proveli prekrasna dva tjedna! Apartman je dobro pripremljen i vrlo udoban - sve što je opisano. Terasa i balkon s pogledom na more pružaju fantastičan odmor i opuštanje nakon sunčanja i kupanja u moru. Za one koji su aktivniji i koji ih vole istražiti, također je odlična baza - obližnji Trogir (čudo!), Split, malo udaljeniji slapovi Šibenika i Krke ili izlet brodom po okolnim otocima. Svatko će pronaći nešto za sebe. Katja i njezina obitelj su izvrsni, vrlo korisni ljudi. Bili smo vrlo suosjećajno pozdravljeni i obdareni lijepim darom. Srdačno pozdravljamo cijelu obitelj, osobito nevjerojatan djed Katje, koji bi mogao biti model aktivnosti za mnoge mlađe ljude - želimo vam puno zdravlja.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Katja Marušić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Katja je pregledan 28695 puta od 28.03.2017.