Apartman GordanaSplit - Split i okolica

cijena od € 80 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Split i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Apartman Gordana je lijep i moderno uređen apartman, za 2, 3 ili 4 osobe, koji se nalazi u Splitu. U sklopu objekta besplatno su na raspolaganju privatno parkirno mjesto i WiFi. Stan se nalazi samo 15 minuta hoda od Dioklecijanove palače i drugih poznatih i atraktivnih znamenitosti grada Splita. Isto tako, na samo 10 minuta hoda do lokalnih pazara, poznatog nogometnog stadiona - Poljud (ULTRA FESTIVAL), parka prirode Marjan, muzeja ili lijepih plaža u blizini. U blizini zgrade se nalaze autobusne stanice koje povezuju autobusne linije za cijeli grad i obližnja mjesta (Solin, Trogir, Omiš, itd. ). Apartman se nalazi blizu trgovačkog centra Joker, restorana, kasina, kina, banke, pošte, pekare, noćni klubova, teretane, ambulante i ljekarne. Apartman ima 2 spavaće sobe, kuhinju, blagovaonicu, 1, 5 kupaonice i sunčani balkon. Apartman nudi LCD televizor, internet, perilicu rublja, potpuno opremljenu kuhinju, kupaonicu i odvojen toalet. Idealna baza za upoznavanje Splita i okolice...

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme dolaska gosta od 14:00 do 20:00 ( i po dogovoru ) Vrijeme odlaska gosta od 7:00 do 10:00 ( i po dogovoru ) Gosti ključeve preuzimaju i vraćaju u apartmanu. Rezervaciju u apartmanu gosti jamče uplatom akontacije u visini jednog noćenja, a ostatak po dolasku ili po dogovoru.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 100 m
  • Ljekarna: 30 m
  • Banka: 50 m
  • Pošta: 50 m
  • Benzinska crpka: 300 m
  • Autobusni kolodvor: 1 km
  • Željeznički kolodvor: 1 km
  • Zračna luka: 15 km
  • Sportske aktivnosti: 50 m
  • Casino: 40 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice je uključeno u cijenu. Postoji mogućnost, po dogovoru, prijevoza iz/do zračne luke Split.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Gordana
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Zadar, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Gordana, Srpanj 2017
Apsolutno preporučujem

Apartman odličan i moderno namješten. Čistoća i opremljenost je izuzetna. Osiguran parking za automobil. Zahvaljujem i ovim putem gospođi Gordani na susretljivosti. Toplo preporučujem.

Preporučujem za :
Karlovac , Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Gordana, Rujan 2016
Odličan apartman, ljubazni vlasnici

Apartman se nalazi na pješačkoj udaljenosti od centra grada. Potpuno je nov i moderno uređen. Posebno bih naglasila čistoću apartmana i opremljenost svime što vam je potrebno da se ovdje osjećate kao kod kuće. Gostoprimstvo i ljubaznost domaćina su na zavidnom nivou. Mi smo dolazili osobnim autom i bilo nam je osigurano besplatno parking mjesto u podzemnoj garaži zgrade. To je svakako prednost ukoliko se planirate zadržati duže vremena. Ako vas put nanese u Split ovo je jedan od apartmana u kojem zasigurno želite boraviti stoga ga toplo preporučam. Ivana B.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Split, Hrvatska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u Apartman Gordana, Lipanj 2016
Brzo, efikasno, povoljno, fleksibilno mjesto i usluga

Kao sto sam naslov govori, kao mladi par koji su ovdje boravili, imamo samo tople preporuke.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Gordana-Doris Matković Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Moje ime je Gordana-Doris. Ja ću biti Vaš domaćin. Želim Vam ugodan boravak i nadam se da ćete uživati u apartmanu i ljepoti grada Splita.

Oglas Apartman Gordana je pregledan 14751 puta od 16.03.2016.